fredag, oktober 14, 2005

Kvällens Idol

Ok. Här kommer det...

Marième: Tråkig låt. Hon borde ha valt något rivigare. Kändes osäker och oengagerad.

Jonah: Tänker på Daniel varje gång jag ser Jonah. Men. Jag blev positivt överraskad ikväll. Han gjorde något nytt. Och så log han!!! Jag måste även få säga att det är härligt med offentliga personer som är kristna och som står för det.

Agnes: Hon borde öva på uttalet. Det blir väldigt mycket h i början och slutet av fraserna. Står för stilla på scenen.

Sebastian: Känns väldigt trygg. Jag är aldrig rädd att han ska göra något dåligt. Ändå kändes även han oengagerad ikväll.

Ola: För mig känns Ola somen mes. Punkt slut.

Sibel: Sjöng lite för hårt. Skulle kanske ha gått ut lite lite mjukare och sedan ökat? Jag tycker inte om att hon ska oa så mycket mellan fraserna. Sedan måste jag bara få säga att den knutna handen hörde hemma i förra veckan 80-talstema.

Måns: Sjunger lite musikalstil. Ett klart lyft från förra veckan dock.

Jens: Kläderna var lite bättre. Sången började bra men spårade ut rätt så snabbt. Kan det kanske vara så att Juryn har bytt taktik mot Jens. Kan det vara så att de tänker att om de är snällare mot honom så kommer inte tittarna att sympatirösta på honom???

Elina: Sjöng falskt och lite småtråktigt.

Jag tror att det kommer att stå mellan Marième och Måns ikväll. Kankse Jens istället för Måns.

För övrigt måste jag även få säga att det överlag är töntiga slut på låtarna i tävlingen. Man måste inte alltid sluta med att dra ut på den sista frasen. Snälla. Variera er!

Inga kommentarer: