söndag, september 10, 2006

En hård lördag

Lite fullbloggande

Jag partajade med C och E igår.
Det var rätt hårt...
och roligt!

Vi började hemma hos mig med alkoholintag och (skön)sjungande. Katterna såg lite rädda ut emellan åt men de fick ju vara inne i sovrummet om de ville, så de borde inteklaga allt för mycket :-)

Efter värmningen hos mig gick vi till C's kompis J och värmde lite mer innan vi drog vidare till Harry´s.

Vi hade askul.

Lite kul är det dock hur lätt det är att få en massa killar efter sig. Det är bara att fåna sig en himla massa och bete sig som en bimbo så har man an lite hög efter sig.

Är ni verkligen så lättduperade killar?

I alla fall.

Jag önskade två låter, Alcastar med Alcazar och Just Can't Get Enough med Depeche Mode (surprise). Alcazar kom rätt fort men Just Can't Get Enough kom aldrig. Jag dansade och dansade och dansade. Till slut gick jag och frågade om han inte kunde spela låten snart. Då sa han att han inte hade någon skiva med Depeche med sig!!!

Jag hade alltså plågat mig på dansgolvet i en dryg timme helt i onödan. Jag hade dansat mer än en timme men en dryg timme av den tiden spelade apdålig musik (typ shakira och sånt).

Vilken besvikelse!

Efter Harry´s bar det av till MackeDonken och när vi satt där åkte Karaokebusse förbi!
Naturligtvis sprang vi ut och efter lite tjat och väntan fick vi åka med (och sjunga!).

När vi satt där i taxin såg vi en ambulans och jag kom på den smarta idén att ha en karaokeambulans!

Visst voder det en bra idé!

Tänk att få sjunga lite Carolalåtar smatidigt som du ligger på båren med ett brutet deb. Du kommer nog inte att tänka på hur ont du har i benet då. Jag menar, jag tänkte inte på hur full jag var där i taxin.

Hemkomsten var sen och skedde trots taxifärden på en cykel och det var rätt spännande i sig. Funderade på att ta en dusch men insåg attjag nog skulle ramla och slå ihjäl mig, så det fick vänta till i morse.

Herre Gud vad långt det här blev, jag har ju en massa mer att skriva.

6 kommentarer:

Anonym sa...

roligt att du hade kul.....
kan se dig framförmig i den där ambulansen.....=)

Vonkis sa...

Det var ju inte jag som åkte ambulans, jag åkte taxi...

miyala sa...

Gud! Jag har verkligen ett bild framför mig gällande hur dina katter màdde. Funderade du inte pà att införskaffa smà passande öronproppar till katter dà skönsjungandet till gamla schlagerlàtar drog igàng? Nattlivet här i Zürich sägs vara trevligt oxà för den som tar sig hit!

miyala sa...

:) Bra idê med karaokeambulans... undrar om det dà bara finns làtar som handlar om styrka, bearbetande av àngest och hur hjärtat inte blöder?!!

Vonkis sa...

Miyala
jag tycker nog att du ska vara lite snällare mot mig... "Jag har verkligen ETT bild framför mig gällande hur dina katter màdde"

Ang. låtvalet har du helt rätt, bara enmassa positiva låtar ska det vara, med mycket fart i.

Bambi sa...

Här pratar vi helafton!! :-))
Kul att du hade det busroligt!