lördag, maj 23, 2009

Sommarplaner

Välkommen till Ö-viksBloggen

Har fått för mig att jag ska göra en massa saker uppe i Ö-vik när jag nu ska vara där en hel sommar igen. Mellan arbetspassen ska jag väl kunna hitta på en del. Funderar på att vandra till Slåttdalsskrevan, verkar få med mig några kompis dit. Slåttdalsskrevan var ett vanligt mål vid friluftsdagarna i skolan, blev alltid så stressad av att gå dit med minst ett busslass barn. Får se hur det känns att gå till skrevan frivilligt.

Balesudden kan nog också få sig ett besök, har inte varit där sedan det brann för något år sedan. Eller ja, nu lät det ju som att det bara var något år sedan jag var där men sista besöket till Balesudden avgav jag nog när jag gick på gymnasiet.

Men Skuleberget kommer jag inte klättra upp för i år heller, jag håller mig nere vid foten istället och det brukar duga det också: Vet inte om det blir någon Visfestival för mig i år, om inte blir det kanske äntligen till att se Rövarna i Skuleskogen (eller om det ska vara SkuleBerget)? Någon som vet om det blir någon föreställning i år? En annan föreställning jag inte hittat någon information om är Kam i Nässom, spelas inte den något med?

Ja, som ni ser verkar det kunna bli en del dagsutflykter i sommar, hoppas verkligen att några av grejerna blir av i alla fall.


Free Dawit Isaak

11 kommentarer:

lillasyster sa...

slåtterdalsskrevan ska tjejerna gå till med i sommar...
jag vet inte om jag är så pigg på att göra det...
de vill även gåupp på skelebergets topp för miriam har aldrig varit där.. funderar på att haka på.. .
de ska även försöka se till att tältningen på ulvön som vi pratat om i ca 3 år ska bli av i sommar...
jag väntar och ser om det är gjort efter sommaren :)

Vonkis sa...

Lillasyster
Jag planerar absolut inget högt vandringstempo till Slåttdalsskrevan så du kan ju hänga med oss dit istället. Men Skeleberget, ha ha ha, vilka inre bilder jag får nu *skrattar gott*
Tältningen på Ulvön, det har ju blivit lite av en följetong för er...

Evas blogg sa...

Låter fint det. Vad ska du jobba med under sommaren?

Vonkis sa...

Eva
Ska jobba inom hemtjänsten i sommar med. Det är ett givande jobb det där måste jag säga. Hade det varit bättre betalt hade jag kunnat tänka mig att jobba inom äldreomsorgen.

Klimakteriehäxan sa...

Du kommer alldeles bestämt att få tiden att gå! Ö-vik är rätt trivsamt!

Vonkis sa...

Klimakteriehäxan
Ja, visst är det! Fast jag ska inte bara jobba och ge mig ut på dagsutflykter, ska ju hinna klämma ner en och annan surströmming också.

Rickard sa...

Det låter som du håller på att uppfinna nya ord. Precis som vi gjorde i onsdags. Såttdalsskrevan och Balesudden. Ja, jag säger då det.

Vonkis sa...

Rickard
Jaa du, Slåttdalsskrevan och Balesudden skulle ju kunna passa bland våra nya ord också...

lillasyster sa...

tyckte att du skulle må bra av att se att ÄVEN jag kan stava fel :)...
tempot för tjejerna dit upp kommer inte heller att vara så högt, det är bara det att när jag var där med skolan lyckades jag ramla på en vass sten med svanskotan....
har haft agg mot slåtterdallskrevan sen dess :)

Micke sa...

Jag funderar på Slåttdalsskrevan med i sommar... inte varit dit på 20år. Jaså, du gillar inte klättra i Skuleberget? :)

Nu är det ju helt inhägnat så man känner sig ju mer än säker mot tidigare då det bara var nån kedja här och där..

Vonkis sa...

Lillasyster
Men det var inte första gånen du "bjöd" på det.

Micke
Spelar ingen roll hur inhägnat det är, höjden är ju den samma... Vi får kanske ta och dra ihop en liten folkhop som går till Slåttdalskrevan i sommar, verkar ju vara en mindre hög som är sugen på att gå dit.