söndag, juli 11, 2010

Skulefestivalen 2010

Välkommen till FestivalBloggen

Var på Skulefestivalen igår och självklart regnade det en skvätt, det hör liksom till. Musikaliskt fick jag en ny favorit, Elsa Sjögren fån Sundsvall. Vilken kvinna! Gillar att hon vågar vara politisk i sina låtar, det är ju inte så vanligt längre. Andra favoriter var så klart Louise Hoffsten och Amanda Jenssen. Det var för övrigt Amandas pappa som öppnade den allra första Skulefestivalen för 27 år sedan. Så kan det gå.

 
Posted by Picasa

Sämst var tyvärr de som satt bakom oss. Har man inte vett att bete sig som folk bara för att man druckit utan måste prata/skrika hela tiden så de framför inte hör konserten, då ska man inte dricka bland folk heller.

Får dock säga att jag som vanligt är väldigt nöjd med mitt besök på Skulefestivalen. Vad kan man annars vara med ett arrangemang som bjuder på bra artister, en härlig stämning, rövare balettdansande gubbar och wookrullar, som jag nu äntligen provat och jag förstår att det alltid är en väldigt lång kö till dem.

Läs mer
Örnsköldsviks Allehanda (om fredagen)
ÖA (om lördagen)
ÖA (tycker tydligen det är onödigt av Elsa att vara politisk)

Lyssna
Elsa Sjögren Paris Hilton Låten

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Mi´s nya liv och det jag redan levt sa...

Hej Vonkis ! Fast jag vet Du heter Veronica. Har jag fel ?. Vad mycket alla bloggare är med om.Jag frossar att läsa om det, men får sällan uppleva något roligt.För nu håller jag mig inomhus så mycket jag kan, mår väldigt dåligt i värmen. Ska passa på och tacka Dig för all hjälp med Mel.X sågott som varje Lördag nu ett bra tag.Ibland kan jag allt, men vill kontrollera med Dig att det är rätt.Jag vinner inget heller.Du är så kul när Du skriver vi löjliga Melodikryssare.Ha det så gott.

Amandaism sa...

Hej,
Vi driver Amandaism.org som är en inofficiell fan page till Amanda Jenssen. Vi på sidan försöker att samla en bild på Amanda från varje spelning hon är på.
Vi såg att du tagit en bild på Amanda från Skulefestivalen och undrar om vi kan få lägga upp den på vår sida. Vi lägger givetvis in en länk till din blogg och skriver ditt namn under bilden om du vill det. Skicka gärna bilden till info@amandaism.org.
Mvh the Amandaism Crew