söndag, februari 13, 2011

Det har varit värre förr

Välkommen till MelloBloggen

Krigsrubriker idag igen. Katastrof, Uselt, Sämsta deltävlingen någonsin och så vidare.

Till att börja med, sämsta deltävlingen någonsin? Jag vill hävda att 2007 års första deltävling från Jönköping är den sämsta någonsin. Jag menar, där tävlade Addis Black Widow tävlade med Clubbin, Anna Book med Samba sambero, Tommy Nilsson med Jag tror på människan och Andersson och Gibson med Anything but you.

Sedan var det det där med pausunderhållningen. Sketcherna med Stormare är verkligen rätt usla men jag vill nog ändå hävda att Melodifestivalmusikalen från samma år, 2007 alltså, var snäppet värre.

Men artistpresentationerna kunde nog inte ha varit mycket sämre än de är. De är på tok för långa. Femton sekunder är nog det längsta man orkar med av de där förhören.

Marie och Rickard var bättre igår än förra veckan men Rickard får nog försöka hålla sig ifrån att säga "på sanning" i några fler sändningar. Marie tror jag skulle vara ännu bättre om hon fick improvisera lite mer, hon verkar ju uppenbarligen ha humor,

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen Expressen Expressen

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Wikileak Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Micke sa...

Jag har ju inte sett ett enda bidrag ännu av olika anledningar. Stockholm-Tallin förra helgen och resan till Belgien denna.. Brukar annars kika på Mellon.

Jaaooo.. det blev mer mil på semestern än i jobbet dessa dagar ;) Så det kan gå! Men kul se nått annat tycker jag.

Bloggblad sa...

Jag såg bara fr.o.m. Sanna igår, och det räckte. Hon var bäst. Resten passade inte min smak alls.

Vonkis sa...

Micke
Tur då att det är fyra tävlingar kvar (två deltävlingar, Andra chansen och finalen).

Bloggblad
Hon är ju ett superproffs Sanna, men låten. Låten! Hittade hon verkligen inget bättre?