lördag, februari 26, 2011

Och så vänder vi på bladet och vad hittar vi väl där?

Välkommen till MelloBloggen

Redan dags för den fjärde och sista delfinalen i årets Melodifestival. Tiden får fort när man har roligt.

1. Melody Club: The hunter
Hmm. En ganska bra låt verkar det här kunna vara, men den här minuten som SVT bjuder på känns inte som det starkaste Melody Club har gjort.

2. Julia Alvgard: Better or worse
Men vilken skön låt, känns lite Depeche Mode influerad. Mer sånt i Melodifestivalen. Frågan är om Julia är för anonym gör att ha en chans att gå vidare till den andra omröstningen.

3. Lasse Stefanz: I surrender
Gubbar, dansband och lite Bopperssound, visst är det lite Gonna find my angel över låten. Det här kommer pappa och Miyala att gilla. Säkerligen går de vidare, mycket skit har ju gjort det i år redan.

Och vad är grejen med att sjunga på svenska men ha en titel på engelska???
--------
Tydligen har låten fått en svensk titel nu, En blick och någonting händer.
--------

4. Linda Pritchard: Alive
Satan i gatan vilken schlagerpowerballad Linda bjuder oss på. Det här kan nog bli bra ikväll. Eller så blir det för mycket av precis allt. Linda tävlade ju redan i fjol, då med You’re making me hot hot hot, en låt som enligt min mening borde ha varit i finalen.

5. Anders Fernette: Run
Men herre min je. Det här är bara tråkigt och ointressant. Jag menar, när spekulationerna om det är Kim Fransson från Made in Sweden som är med och körar är intressantare än både låten och Anders Fernette, då är det rätt illa.
--------
Kim verkar förresten gilla Melodifestivalen, han har ju gjort en egen, hmm, tolkning av La voix.
--------

6. Linda Bengtzing: E de fel på mig
Vad härligt att vi får veta att en riktig karl kan det där med bygg och snickeri…

Även denna vecka får vi en typisk schlagerlåt. Tråkigt och helt enligt mallen. Den här kommer med andra ord att ta sig till finalen.

7. Nicke Borg: Leaving home
Käre värld. De som röstar på Linda Bengtzing kommer att sätta coca-colan i vrångstrupen ikväll. Tatueringar, i Melodifestivalen…

Jag gillar det här, det behövs mer rock i Melodifestivalen, helt klart. Kanske skulle ta och lyssna in mig lite mer på Backyard Babies.

8. Love Generation: Dance alone
Och där kom den då, RedOnes bidrag till Melodifestivalen. Oavsett hur det går ikväll kommer Dance alone helt klart att spelas en hel del under våren. Det här kan bli riktigt bra på scenen ikväll, den här minuten ser i alla fall väldigt proffsig ut.

Läs mer
DN DN DN SvD SvD Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet AftonbladetTV AftonbladetTV Allt om Stockholm Allt om Stockholm


FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Wikileak Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Channal sa...

YES, Mellomys ikväll! Kram Anna

Vonkis sa...

Channal
Härligt de.