onsdag, februari 23, 2011

Men Hanna då?

Välkommen till AllsångsBloggen

Jag förstår inte varför SVT ska ha så svårt att lyssna på mig.

Mitt budskap om Allsång på Skansen har varit tydligt, Hanna Hedlund borde vara den som tar över den dag Anders Lundin slutar.

Nu verkar det som att Anders Lundin inte tänker fortsätta den här sommaren och då skriver Aftonbladet att Måns Zelmerlöw kommer att ta över. Måns, inte Hanna. Ni hör ju hur fel det låter.

Men som sagt. SVT vill ju inte lyssna på mig. Det här med Hanan Hedlund är inte enda gången de struntat i vad jag säger. Redan 2007 skrev jag att jag borde bli enväldig jury i Melodifestivalen, så skulle resultatet i Eurovision song contest bli betydligt bättre än de varit.

Har jag blivit enväldig jury?

Nej.

Har vi lyckats i ESC de senaste åren?

Nej.

I rest mu case.

Läs mer
AftonbladetTV Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet SVT SVT Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen DN SvD SvD

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Wikileak Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

VA? En kvinna som allsångsledare??? Är du tokig? Då måste de ju väga upp med enbart män som gäster... annars blir det kvinnodominans.

(När jag pratar om den statistik jag för över kvinnor/män i diverse program, får jag mothugg även från kvinnor, som tycker att det är 50/50 om programledaren är man och 2 av 4 gäster är kvinnor. Det är bara i Top Model som jag erkänner att kvinnor dominerar, och i Hollywoodfruar...)

Miyala sa...

Menar du att de lyssnat pà MIG? Äntligen :). Màns blir en perfekt allsàngsledare. Han är ju den nya Berghagen... kommer bli lika folkkär och är otroligt bred!

Jaaaaaa!!!!!

Den förvånade pappan sa...

Någon (Bloggblad) som månne glömt att Allsång på Liseberg har en kvinnlig allsångsledare. Allt här i världen är inte könsdiskriminering...

Vonkis sa...

Bloggblad
Det är som i klassrummet, när jag ger ordet till varannan tjej varannan kille tycker eleverna att det bara är tjejerna som får svara.

Miyala
Ja, dig lyssnar de tydligen på. Lovar inte gott för Mellon.

Den förvånade pappan.
Så för att ett sångprogram leds av en kvinna kan de andra ledas av män?

Anonym sa...

Ja, du förvånade pappan, vad har Liseberg-allsången med Allsång på Skansen att göra? Två olika program, två olika kanaler.