fredag, januari 15, 2021

Den tvåhundranittionionde dagen: Sånt man hittar

Välkommen till IsoleringsBloggen
 
Dag tvåhundranittionio i isolering. När man inte får jobba så många timmar om dagen gäller det att hitta på andra saker att sysselsätta sig med. Det behöver inte vara så meningsfulla sysslor, bara jag har något att göra. Så idag har jag fixat i skafferiet igen, tredje gången på två månader tror jag. Idag lyckade jag komma åt längst in och högst upp i överskåpet och där hittade jag en liten burk med honung. Så kan det gå. Kanske får det bli en liten lyxfrukost imorgon på min jubileumsdag med scones, honung och lite brie som jag har kvar sedan jul och nyår. Scones eller pannkakor med svartvinbärssylt tror jag det blir.

Dagens promenad bjöd på runt 10 minusgrader och strålande sol så det var riktigt skönt att gå idag.

Under promenaden gick jag förbi en second hand-butik och när den var tom på kunder gick jag in en snabbis och hittade det här fina sängbordet. Under fem minuter in och ut och bra köp på det, och skönt att jag kan ställa undan edsbypallen som tjänstgjort som sängbord ett tag.

5 kommentarer:

S sa...

Jättefint bord!

Micke sa...

Blev bra med det lilla bordet. Grattis till snart 300 också.. :)

Som jag skrev i mitt inlägg så står det 0 till +40° angående drönaren. Men man måste ju utmana ödet lite och provflyga i minus 18 också.

Vonkis sa...

S
Tackar :-)

Micke
Tackar.
Oj, jag missade att du skrivit ut temperaturen i inlägget. Men nollgradigt var ju ganska nära i alla fall :-)

Anni sa...

Vilket fynd! Härligt med ett riktigt sängbord!

Vonkis sa...

Anni
Sovrummet fick en helt annan känsla med sängbordet.