tisdag, november 22, 2005

Söker jobb

Så har jag börjat med jobbsökandet igen då.

Tyvärr finns det inte allt för många lärarjobb ute i landet. Idag finns det 258 jobb för lärare 4-9 på arbetsförmedlingens hemsida. Att det ska vara så trögt!

I värsta fall får jag använda min sista csn-termin i vår och läsa mer fristående kurser... Det blir härligt att betala tillbaka studielånet sedan. Verkligen härligt. Något att se fram mot.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej det är ganska kärvt nu för lärare har hört att det går 50 högstadielärare på en tjänst ibland och då är det nog flera som har erfarenhet!
Veronica du tycker om telefonundersökningar varför inte jobba på HERMELIN research, de sysslar bara med telefonundersökningar!!!!!!!!!!!!!!

Vonkis sa...

Anonym

Jag tycker om att delta i undersökningar men vill inte själv ringa runt till folk på det viset. Känner flera som jobbat för Hermelin och andra, liknande företag. Ingen har trivts utan kännt sig väldigt stressade och pressade. Men tack för tipset.

Anonym sa...

Man har störst chans om man har Natur ämne slöjd, matematik.
Vilka ämnen har du?

Mvh Einstein

Vonkis sa...

Jag har behörighet i SO och No. Plus att jag har läst en massa bra friståend kurser och är handbollstränare. Jag har en massa bra saker att bidra med...