fredag, november 25, 2005

Vad är roligt?

Här om dagen såg jag en serie på TV. En kille i serien har sagt till en tjejkompis att han är bög och hon är så oroligför honom. Han är nämligen bara intresserad av att bli tillsammans med sin ex.fru, inte av att hitta en manlig partner. Till saken hör att killen inte alls är bög. Det var bara något han sa för att tjejkompisen inte skulle bli kär i honom...

Nå väl.

För att få killen att "inse" hur mycket han "behöver" en man ser tjejkompisen till at han blir full, säger åt honom att hon ska massera honom och ber honom därför att ta av sig sina kläder. När kille ligger på massage bänken kommer en annan kille in och masserar honom medans tjejkompisen står bredvid och pratar.

Det där skulle tydligen vara lite roligt.

Men vänd på steken.

Säg att det var en tjej som söps full och som ombads att ta av sig sina kläder. Hade det varit det minsta roligt?

Jag kom att tänka på en bilreklam som sändes för något år sedan. En svens operasångerska sjöng något om att hon ville ha och ville ha. Hon satt i bilen tillsammans med en yngre kille. Killen gjorde otaliga försök att ta sig ur bilen men operasångerskan slet alltid in honom igen.

Mig veteligen var det ingen som oponerade sig mot den reklamfilmen. Om rollerna hade varit omvända hade det säkerligen blivit ett ramaskri.

Varför är det ok att göra så här?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena!

Minns också den reklamen. Minns du vilket bilföretag det var som gjorde den?

Vonkis sa...

Anonym
Hmm, det var en liten gul bil minns jag i alla fall, kan det ha varit något italienskt märe kanske...