lördag, mars 04, 2006

Kvällend deltävling i Melodifestivalen

Ok, efter att ha sett bidragen i TV ger jag dem följande omdömen.

BWO: Klockrent, det enda bidraget så här långt som jag vill skicka till Athen. Snyggt med de brinnande bokstäverna.

Jessica F: Lite stappligt framträdande men med tanke på att hon inte har kunnat repa lika mycket som de andra är det ju försåligt. Men snälla snälla Jessica, droppa mössan om du går vidare!

Gregor: Tror inte att en männsika kan stå så mycket mer bredbent än han gjorde i kväll. Låten och framförandet var rätt så tråkigt, det kändes inte som att det hände sp mycket trots allt som brann.

Jessica A: Tråkigt framförande, jag tror att Jessica hade passat bättre till Naughty boy.

The Poodle: Låten låter för mycket som 80-tals rock och sångaren tänkte för mycket på publiken på plats och glömde bort oss som sitter i soffan och tittar. Sånt går inte för sig.

Elysion: Det började rätt så bra där med gungan, men sedan dog hela bidraget på något vis.

Patrik: Låten är helt ok, men när precis allting på scenen är svart blir det ju Sååå Tråååkigt. Trodde Patrik att han satt i en pianobar och sjöng???

Kayo: Ok, hon hade helt klart kvällens snyggaste kläder men sedan var det liksom inte så mycket mer... En koreografi som går ut på att gå åt höger och åt vänster och åt höger och åt vänster samt att sträcka ut en hand lite nu och då, det är inte så himla upphetsande om jag säger så. Och lät det inte lite falsk ibland???

Jag hoppas och ber att BWO går vidare, de andra bidragen struntar jag i...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska ge mina synpukter på kvällens bidrag :-)

BWO - Helt ok, men käöndes som ett flasigt framträdande och sångaren i gruppen såg lite uttrkad ut. MEn hittills är det den bästa av alla låtar som gått vidare hittills :-)

Jessica F - Kommer inte ens ihåg låten!! Enda jag kommer ihåg var att jag irriterade mig över mössan hon hade på sig. Med dessa ord menar jag att det hela var beigt!

Gregory eller vad han heter *fniss*- Låten skulle vara jätte bra i en musikal. Sjunga kunde han men låten var tråkig.

Jessica A - Min favorit i kvällens startfält. Coolt framträdande, men man såg nervositeten i hennes blick. Kanske blev det hennes fall?

Pudlarna - Roligt med variation, men hur kunde dom gå vidare?

Så har vi dom två som jag inte kommer ihåg namnet på. Satt och höll för öronen, klarade inte av att titta, skämdes åt dom!! Need I say more? *lol*

Patrik Isaksson - Bra låt, men lite less på att han kör på stilen "Jag är deppad och gör deppiga låtar!" Får se hur han klarar sig i andra chansen.

Kayo - Bästa energin för kvällen, låten var bra för henne, men det räckte inte fram. Snygg klänning hade hon iaf :-)

Puss Klas