fredag, oktober 29, 2021

Höstfägring

Välkommen till HöstBloggen

Det har varit några tuffa jobbveckor vilket har lett till att jag inte orkat blogga något, än mindre kika in hos andra bloggare. Nu går vi på höstlov och även om jag faktiskt ska jobba på måndag för att röja på mitt skrivbord ska det bli skönt med lite ledighet.

Idag blev jag kvar en timme efter att jag egentligen slutat. Vi var några som satt och pratade och även om det började med jobbprat gled det över på annat och det var så trevligt att hinna sitta och prata så jag sket i att gå till bussen. Men det var faktiskt dubbelt värt det för det var så vackert utanför bussen när jag åkte hem. Det var ett sånt där gyllene sken från solen plus att det ångade från Glan. 

Min vana trogen gjorde jag några försök att fota allt det vackra från bussen och som så många gånger förr gick det inte superbra. Någon enstaka blid ser bra ut i telefonen men tappar en del när jag för över dem till datorn. Skit sak samma, ni får se bilderna nu.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad enormt vackert!
Önskar dig härlig hösttecken! Det är tydlige 7 år sedan vi jobbade som attan denna vecka 😂
Hoppas att årets vecka blir lugnare.

Marianne

Carin sa...

Tack för att du delar med dig av dessa magiska bilder!

Vonkis sa...

Marianne
Oj, är det sju år sedan jag flyttade till den här lägenheten. Där ser man.

Carin
Tack!

Cia sa...

Fantastiska bilder

Bloggblad sa...

Jodå, vi ser precis hur vackert det var över Glan!

Undrade just var du höll hus, tänkte att det nog var jobbet som krävde sin kvinna till 100%.

Jag önskar dig ett skönt lov - och saknar verkligen lovkänslan! Alltså... känslan av att vara ledig en vecka och inte hela livet framöver.

Vonkis sa...

Cia
Tack så mycket!

Bloggblad
Det blir bättre på jobbfronten efter lovet, vi har haft utvecklingssamtal nu och det är så mycket som ska dokumenteras innan dess. Helt ärligt undrar jag varför vi ska förbereda samtalen så himla mycket, majoriteten av vår dokumentation är det ingen som tittar på när samtalen är klar.

Anni sa...

Även om fotona inte är superduperperfekta fångar det stämningen och ljuset! En vacker hemresa, det är inte dumt att belönas med en sådan. Anar att det ser annorlunda ut nu med normaltiden, även om du åker hem den tid du brukar.

Vonkis sa...

Anni
Tack!
Det är stor skillnad men på morgonen hinner vi få vackra soluppgångar igen mellan varven.