tisdag, november 02, 2021

Musikhjälpen 2021

Välkommen till InsamlingsBloggen

Det är dags för Musikhjälpen igen! Efter att ha försökt få med skolan utan resultat i några år satsar jag i år helhjärtat på att klassen ska samla in så mycket pengar det bara går.

Årets tema är För en värld utan barnarbete och eleverna är verkligen supertaggade. Veckan som gick har de satt upp affischer i olika affärer, självklart frågade de om lov innan, och så har de bakat.

Klassen har bestämt att vi ska baka fikabröd för att sälja fika till personalen på fredagar. Första fredagens utbud bestod av två sockerkakor, kärleksmumsmuffins och chokladbollar och det blev succé!


Om du vill och har möjlighet får du väldigt gärna stötta vår insamling. Du kan skänka en slant genom att scanna in QR-koden här ovanför eller genom att klicka på länken till vår digitala insamlingsbössa. Den stora insamlingsveckan men livsändning från glasbur pågår 13-19 december och i år är det Norrköping (peppar, peppar) som står värd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att eleverna är peppade!
Måste vara givande att göra nåt tillsamman som inte är direkt skolarbete. Men egentligen så lär dom sig massor av sånt här.
Lycka till med insamlingen.
Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Tack så mycket :-)

Anni sa...

Bästa lärdomen för våra unga - att arbeta ideellt för en god sak och inte enbart tänka på sig själv. Bra där!

Och rackarns vad jag blev sugen på chokladbollar ...

Vonkis sa...

Anni
❤️