torsdag, februari 04, 2010

Nu börjar cirkusen komma igång på allvar

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Ja, på lördag smäller det alltså, då kör Melodifestivalen 2010 igång med den första deltävlingen i Örnsköldsvik och det märks för nu duggar rapporterna tätt om scenbygget i arenan, artister som är kära (dock inte i varandra som det verkar), vill flytta till arrangörsstaden, som går på hockey i supportertröja och programledare med fina resväskor och förhoppningar om att göra ett bra jobb.

Själv har jag bara en förhoppning på ledartrojkan, att Christine Meltzer ska få vara "den roliga", tyvärr tillhör det ju vanligheten att tjejen ska vara den ordentliga medan killarna får vara de knasiga och roliga.

Jag kommer ju att tjuvstarta lite med att gå på genrepet på fredag med Isa. Jo du, håll tummarna för att Isa kan följa med, hon har åkt på en virusinfektion men förhoppningsvis är den på tillbakagång.

Läs mer
Örnsköldsviks Allehanda
ÖA
ÖA
Aftonbladet
Aftonbladet
Expressen
SvD


Dagens FRA:are – Download Avatar
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

8 kommentarer:

Madicken sa...

Du har en award att hämta hos mig!

MAthias sa...

På tal om något annat än inlägget.

Datorn ser helt ok ut på specifikationen. Den saknar ju en CD/DVD-läsare men det antar jag att du vet om. Blir ju lite dyrare och större maskin om det ska vara med en sån (har jag för mig)

feminix sa...

Om SD kommer in i riksdagen beror det på att tillräckligt många svenskar har utnyttjat sin demokratiska rösträtt. Är du alltså emot demokrati - rätten att rösta som man vill - även om inte makthavarna gillar det?

Arbetskraftsinvandrare i 3e generation sa...

Likaväl som man kan vara för något kan man också vara emot något. Att vara emot ett främlingsfientligt parti är inte att vara icke-demokratisk, det är att leva i ett land där man får uttrycka en fri åsikt.

Men för att följa ditt resonemang måste jag då fråga: Är du alltså emot yttrandefrihet och tryckfrihet - rätten att fritt uttrycka sin åsikt i tal, skrift eller annan form?

lasse08 sa...

vart har du gömt melodikrys planen haha

Anonym sa...

Hej nu var vi igång igen

Anonym sa...

ingen vaken idag?

Bloggblad sa...

Jag tycker att du är modig som utsätter dig för allehanda påhopp genom att uttrycka vad du tycker när det gäller politiska frågor.

Själv tycker jag det känns obehagligt med anonyma personer som verkar dras som flugor till bloggar med Åsikter och drämmer till. Om jag diskuterar åsikter vill jag se vem jag pratar med.

Därför håller jag mig enbart till ytliga okänsliga frågor i bloggen. Tänkte på dig när jag såg uppställningen i dagens tidning inför kvällens drabbning. Klart att jag ska se - och kommentera och tycka...