söndag, oktober 30, 2011

Bloggportalen, men så svara då

Välkommen till BloggBloggen

Tidigare i höst försökte Nanok Bie få kontakt med Facebook och Google. Det gick väl sådär. En intressant sak i artikelserien var när Nanok berättade att Enligt e-handelslagen måste svenska bolag med verksamhet i Sverige uppge en adress där man kan komma i kontakt med bolaget. Även en e-postadress ska finnas.

Varför skriver då jag om detta idag?

Jo, för att jag har försökt att komma i kontakt med Bloggportalen , en uppgift som verkar vara stört omöjlig. Och jag är inte den första att stöta på det här problemet.

Det här är den enda texten som finns på bloggportalen.aftonbladet.se

Denna sajt - Bloggportalen.se - startades av författaren och bloggaren Sigge Eklund i augusti 2005. Tanken var att skapa en katalog över de svenska bloggarna /.../ Sedan mars 2006 ägs Bloggportalen av Aftonbladet Nya Medier.

Därför har jag mailat till tre adresser på aftonbladet. Första mailet gick iväg för en vecka sedan men det har jag inte fått något svar på. Idag gick två nya mail iväg. Det ska bli intressant att se om jag får något svar den här gången.

När jag skrev det här inlägget hittade jag dessutom en blogg hos Aftonbladet, en blogg med det fantastiska namnet Bloggportalenbloggen. Så här står det att läsa i Bloggportalenbloggen: Besök bloggen för att se hur det står till med den senaste utvecklingen och driftstörningar på Bloggportalen.se. För att gardera mig har jag nu skrivit där också. Vi får se vart det här slutar men det ska inte vara så här svårt att få tag på rätt folk, inte när en stor aktör som Aftonbladet är ägare.

Bloggar om kontakt med Bloggportalen
Vanligtvis Anybody´s place Åsas blogg Sociala medier

Läs mer
SVT SVT SVT SVT

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

1 kommentar:

Thomas Olausson sa...

Tack för länken. Bloggportalen är inte skarp på respons precis. I Bloggportalenbloggen ser jag däremot att man får svar i vissa inlägg, lovande.