måndag, oktober 03, 2011

Helveteshissar, Expressen och Marcus Birro

Välkommen till BirroBloggen

Alltså. Jag gillar ju Marcus Birro, men det här..?

Hur han överhuvudtaget kunde tro att det skulle gå att ens kandidera som partiledare, vilket parti det än månde vara, med att leda ett debattprogram i TV.

Sedan blir han så där troligt arg och förorättad, TV4 är ”de jävlarna” för att han inte får vara kvar.

Men visst är det lite roligt att Birro, som första maj-talat för Socialdemokraterna i Ludvika 2008, hoppade vidare och 2009 Värvas av KD och då sa att Göran Hägglund är en rebell men sedan 2010 landade i ett Som författare anser jag att man ska stå fri från alla sorters sammanhang. Därför röstar jag inte på något parti när han fick frågan hur han röstade inför valet 2010 om än för bara några timmar ville bli partiledare för KD.

Som författare skulle han stå fri från alla sorters sammanhang, som programledare för Kvällsöppet kan han vara hur ofri som helst.

Men, mest av allt drar jag en lättnadens suck nu när Expressen verkar ha fått viktigare saker att rapportera om än hur hissar från himlen och helvetet drabbar oskyldiga människor.

Andra bloggar
En ond plats Martin Moberg Röda berget Johan Wirfält Tokmoderaten

Läs mer
Expressen Expressen Expressen Expressen DN DN DN DN Dagen Dagen SvD SvD SVT SVT Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet
Aftonbladet Newsmill Dala-Demokraten

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Kalmar Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Ahrvid Engholm sa...

TV4 hycklar. Birro går inte, men MPs Gustav Fridolin kunde man ha som reporter på "Kalla Fakta" i flera år.

--Ahrvid

Channal sa...

Pinsamt! Han var 1:à majtalare i Norrköping 2009! Han kommer att tappa många fans! Vem röstar på KD? Är detta allvar? Marcus Birro verkar väldigt barnslig!
Kram på dig Veronica!

Vonkis sa...

Ahrvid Engholm
Fast Fridolin jobbade som journalist och han höll sig till andra områden än de han jobbat för. I Kvällsöppet kan det ju bli så att debatten handlar om små partiers överlevnad eller KD's syn på hbt-personer. Då kan debatten upplevas som snedvriden om han som leder den varit partiledarkandidat för just KD.

Channal
Kram på dig med :-)
Visst är det lite konstigt. Han får ta och bestämma sig.

Jawoba sa...

En sådan människa platsar inte i Kd. Hålla på och svära å gapa när det inte blir som han vill. Nä det måste vara årets skämt.

Vonkis sa...

Jawoba
Fast vi har olika sätt att visa våra känslor på. Visst kan jag också tycka att han överreagerar men jag tror nog att medlemmar i KD får svära hur mycket de vill.

Martin Gustavsson - Intelligent Union sa...

Vem som helst ska väl kunna söka vilket jobb som helst. Att leda ett politiskt parti säger ju inget om verklig politisk åsikt.

Se bara på GP och Juholt som leder Socialdemokratin. Det finns ju inte ett litet uns av socialism eller demokrati i deras tilltag.

När världen borde gå mot upplysning och veganism äter de pilsnerkorv och sjunger "Oh store Gud".

De låter ju mest som en samling moderater och är dessutom för ett odemokratiskt och osoledariskt EU-medlemskap.

Jag tycker Birro ska kunna söka vilket jobb han vill utan åsiktsfascistiska repressalier.

Martin
Intelligent Union