fredag, april 09, 2021

Den trehundraåttiotredje dagen: Återfall

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trehundraåttiotre i isolering. Mmm.

Att skaffa Disney plus kan ha varit en av de bästa, och en av de sämsta, saker jag gjort. WandaVision är plöjd. Blev golvad. The Falcon and The Winter Soldier är påbörjad. Fyra av sex avsnitt har tittats på. Åter igen golvad. På riktigt så jäkla bra serier. Avsnitten släpps på fredagar och idag har serien trendat på twitter med tre olika saker. Det är inte illa pinkat om man säger så. Inte klagar jag på en massa scener med en bister Sebastian Stan heller. Jag menar, titta på honom.

Sedan blir det att vänta till sommaren när Loki och Black Widow äntligen får premiär. Hade väldigt gärna sett Black Widow på bio men med tanke på utvecklingen lär jag väl inte vara vaccinerad innan tidigast jul. På tal om bio kan jag verkligen önska ibland att jag hade hoppat på Marvel-tåget när filmerna kom, tänk att se The Winter Soldier, Infinity War, End Game (portalscenen!) på bio. Fy fasen alltså.

2 kommentarer:

Anni sa...

Utbudet bara växer! Det är rent sanslöst hur mycket det finns att streama.
När jag jobbade igår fick jag två fribiljetter av en kund bara för att jag var så trevlig :-) Hon jobbade på en firma som köper in filmer till biograferna och mina biljetter gäller den sexfaldigt oscarsnominerade Minari. Längtar efter att kunna gå på bio!

Vonkis sa...

Anni
Vad roligt med biobiljetter, just Minari har jag sett fram mot att se eftersom Steven Yeun från The Walking Dead är med. Ja, jag är hopplös :-)

Nog finns det många streamingtjänster alltid, och fler poppar upp hela tiden men för nu nöjer jag mig med Dinsey+ och Netflix.