tisdag, april 20, 2021

Den trehundranittiofjärde dagen: Fullt upp

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trehundranittiofyra i isolering. Biltema har en alldeles utmärkt tjänst som gör att man kan beställa och betala det man vill ha från dem och sedan när man åker till affären för att hämta checkar man in från sin bil och så bär de ut grejerna till bilen. Det finns säkert andra företag som erbjuder samma tjänst men jag har inte handlat hos dem. I morse var jag och hämtade lite grejer på Biltema som Suzan och jag ska ha på odlingslotten, jag fickade lite jord i en handelsträdgård plus att jag var till returpunkten med lite rat. Allt innan det var dags att börja jobba. 

Väl "på jobbet" läste och skickade jag mejl, hade ett möte med rektorn och så var det dags för fortbildningen Demokrati pågår med Forum för levande historia. Det har helt enkelt gått i ett.

9 kommentarer:

Annis sa...

Körigt värre, med andra ord!

Annis sa...

Ha! Nu funkar det att kommentera via min tfn igen :-)
Den har varit tjurig...
Veckorna är lite som så att man kliver upp måndag morgon, "kastas in" i turbulent vardag och sedan ut "på andra sidan" fredag kväll.
Kul att vi hittat varsin hobby att förgylla tiden med!

Vonkis sa...

Annis
Åh, vad glad jag blir att du är tillbaka. Jag blev faktiskt lite fundersam på om det hade hänt dig något, skönt att det bara var telefonen som krånglade :-)

Annis sa...

♡☆♡ Båten har såklart också fått en del av min tid

Annis Annis sa...

💃💛 Min ⛴ har såklart också fått en del av min tid 😊

Annis sa...

♡☆♡

Vonkis sa...

Annis
Det kan jag tänka mig :-)

Anni sa...

japp, Biltemas service har jag utnyttjat. Bara att beställa och ange makens mobilnummer så får han hämta upp det jag köpt. SÅ smidigt ;-)

Vonkis sa...

Anni
Sannerligen smidigt :-)