onsdag, maj 31, 2023

Efterlängtat besök

Välkommen till BesöksBloggen

Lagom till Kristi himmelsfärdsdag fick jag finbesök av sällan skådat slag. Den ömma modern tog med sig sin väninna och min gudmor A på tåget till Norrköping! Det var första gången A hälsade på. Torsdagen började vi med en spårvagnstur söderut för att låna bilen av S och åka till Lundbys och köpa blommor. Den ömma modern var väldigt bestämd med att on inte skulle köpa en endaste blomma. Det gick sådär. 

Efter Lundbys åkte vi tillbaka till lägenheten och kokade potatis, packade kylväska och drog till lotten för att äta surströmming. Närmaste grannen som bjudit in vänner till sin lott blev jätteglad. 

Ni ser ju så fina firrarna är. 

Fredag åt vi på Asken för att fira Den ömma moderns 70-årsdag i efterskott och A:s dito i förskott. Sedan fick jag ett skov och låg i hög feber lördag och söndag. Det var minst sagt surt att bli så dålig precis när A och Den ömma modern var här. Tack och lov satt de inte i sjön utan de begav sig ut på utflykter på egen hand, njöt av all blomsterfägring, åt glass och tog dagarna som de kom.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ett besök, som vi båda var väldigt övertygade om, inte var sista gången vi gör. Norrköping visade sig verkligen från sin vackra o välkomnande sida. Vi hoppas dock att du får må betydligt mycket bättre än den här gången.

Bloggblad sa...

Men äsch, så trist att du blev dålig!!!

Surströmming tycker jag är gott, men ändå inget jag längtar efter.

Vonkis sa...

Anonym
Ni får komma hur ofta och hur länge ni vill :-)

Bloggblad
Det var sannerligen trist.
Det finns uppenbarligen några surströmmingsätare här nere. Kanske skulle jag ta och dra ihop en liten skiva på lotten framöver?

Anni sa...

Så onödigt att blir sjuk just då :-(
Tur att du hann njuta av den där otäcka före detta fisken först!

Vonkis sa...

Anni
Det var sannerligen onödigt.
Att jag blev sjuk alltså :-)