fredag, juni 23, 2023

Fem en fredag 23 juni 2023

Välkommen till FredagsBloggen

Whoop whoop, det är semester och midsommarafton. Men om jag ska vara ärlig håller jag inte riktigt koll på det där med midsommar så jag bokade in imorgon lördag för att äta midsommartårta med en kollega på lotten... Koll på högtiderna eller inte så kör jag ElisaMatildas Fem en fredag idag, dagens tema är Mitt i sommaren.

Hur spenderar du midsommar i år?
Jag har aldrig firat midsommar på något egentligt sätt. Idag tvättar jag fram till 13, sedan ska jag vattna bkommorna åt S som är iväg och så blir det kanske en tur till lotten för att klippa gräsmattan och vattna. Det hänger på om svullnaden  i vänsterhanden går till sig eller inte. Imorgon blir det jordgubbstårta på lotten med en kollega.

Vad gör du helst på midsommarafton?
Som vilken dag som helst, gärna på lotten.

Har du någon gång plockat 7 sorters blommor och stoppat under kudden?
Någon gång när jag var väldigt liten. 

Vilken är din favoritsommarsång?
Visa vid vindens ängar och Sunnanvind med Mares.

Vad har varit bäst under första halvåret av 2023?
Hm. Det efterlängtade besöket i maj, att jag överlevde måndagen och sammanhållningen vi haft i arbetslaget detta skitår på jobbet. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

På vilket sätt har det varit ett skitår på jobbet?
Jag har jobbat i skolan i mer än 40 år och beundrar er som fortfarande hängivet orkar vara kvar. Skolan och lärarnas status tycks ha försämrats jättemycket de senaste åren 😟
Värre blir det nu när ekonomin blir sämre...
/ Carin

Vonkis sa...

Carin
Kan inte gå in på några detaljer men det har varit ett väldigt väldigt tufft år för oss och det kommer inte bli bättre nästa år.

Anni sa...

I tidiga tonåren plockade jag blommor till kudden och drömde om två hockeyspelare (tänker inte skriva vilka). Sedan dess har jag aldrig gjort om det!

Vonkis sa...

Anni
Nu blev jag så klart väldigt nyfiken på vilka spelare du drömde om.