onsdag, december 21, 2005

Sjuuuuuuuuuuuuuuuuk

Det här är ju inte roligt!

själva täpptheten har blivit bättre men nu hostar jag desto mer. Jag hoppas verkigen att jag blir bättre innan jag får träffa världens bästa I.

På ta om världens bästa. Världens bästa mormor är min! Mamma var hos henne, mormor alltså, igår och berättade att jag är förkyld och då skickade mormor med två flaskor svartvinbärssaft eftersom hon vet att jag brukar dricka den saften varm när jag är förkyld. Det är verkligen helt underbart i halsen. Vilken härlig mormor jag har!

Nu ska jag nog lägga mig snart. Åker ju uppöver imorgon. Tyvärr utan min underbarigaste katt.

Men men

E kommer ju att kolla till Nellie varje dag när jag är borta. Jag har till och med visat E hur min fina toppmatade video fungerar så att hon kan kolla på film när hon är her.

Det ni.

Toppmatad video!

Nä. Tyck synd om mig nu och så ses vi snart!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Här får du en häxkur av mig. Det är med mald svartpeppar, gärna fin och nymald, med honung. Du kan lägga en tsk honung på handflatan och strö på en hel del sv peppar, kanske 1-2 ml. Sedan rör du runt pepparn i honungen med fingret medsols så att de blandas, och snabbt så att blandningen vitnar lite. Sedan slurpar du i dig detta. Mkt bra för hosta och värmande.

Det där med medsols var ett skämt... :)

Och, jo jag tycker synd om dig. Krya på dig.

Anonym sa...

Och vem fick du denna fina toppmatade video av?? Någon som blev utan video i 4 år eller...;) Krya på dig gumman!

Andelieb sa...

Stackars dig som e sjuk! Jag får väl oxå bidra med ett tips. Min värdmamma i england gjorde en dunderkur för onda halsar. Man pressar en halv citron i en mugg, häller på varmt vatten och tillsätter lite homung. Vedervärdigt att få i sig men det har tagit bort halsont snabbt på mig. Ta hand om dig och ha en underbar jul, vännen. Pussen å kramen!

Andelieb sa...

Öh? honung skulle det vara alltså. du behöver inte leta efter ingrediensen homung. ;)