tisdag, juni 21, 2016

Balkonguppdatering

Välkommen till BalkongBloggen

Tänkte att det kanske var dags för en liten uppdatering för hur det ser ut på balkongen nu för tiden. Som vanligt, bortse från det skitiga golvet. Skulle behöva skura det men något säger mig att grannen nedanför inte skulle uppskatta det så mycket.

Så här ser ena hörnet ut. I krukan över räcket har pelargonerna börjat blomma igen och ena ringblomman har tre fina blommor. I den vita balkonglådan har jag planterat ut några av astrarna jag sådde tidigare i våras. Klinten i krukan till vänster har knoppar, det ser ut att bli både rosa och blå blommor. Om du klickar på bilderna blir de större.

Tagetesen blommar för fullt. CD-skivan i lådan med astrar och ringblommor håller faktiskt fåglarna borta, de har inte fått något mer fågelbajs på sig men väl en hel del knoppar som borde slå ut snart.

Några av tomatplantorna har fått nya stora krukor. Tyvärr räckte inte jorden till fler omplanteringar, och så behöver jag ytterligare krukor. Många krukor blir det. Faktiskt finns det flera blommor på fyra av plantorna och här om dagen såg jag att det fanns ett litet litet bär på en av dem, så pollineringen verkar ha gått bra.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

1 kommentar:

Anonym sa...

Pappsens kommenterar:
"Ja jäklar vad grönt o fint! Vilken tur att hon har mina gröna anlag!"

Din ömma moder