torsdag, juli 27, 2017

Bad och glass

Välkommen till BesöksBloggen

Vilka härliga dagar vi har haft. Igår blev det bad vid en strand som var lite väl omtyckt av gräsänder men det gick ju att bada i alla fall. Vi hade med E och lilla A på stranden och jag tycker att det är så himla roligt att "mina" ungar tycker om varandra så mycket trots både åldersskillnad och det geografiska avståndet som gör att det går lång tid mellan gångerna de träffas.

Idag blev det en tur till Söderköping där vi köpte stödstrumpor, tittade på tyger (men köpte inget), åt på Habiba (kan rekommenderas) och självklart gick vi vid kanalen. Systeryster och systerdottern tog en promenad upp till toppen av Ramunderberget men då stannade Den ömma modern och jag vid kanalen och tittade på båtarna.

Vi hade tänkt äta glass på Smultronstället men det var en så jägarns lång kö där, och i ärlighetens namn är det ju bara glass från sia där, så vi gick till Göta glass och åt deras hemgjorda glass istället. Det ångrade vi inte så god den var.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Versch sa...

Så även du har varit i Söderköping i veckan. :) Det är verkligen en mysig stad, särskilt på sommaren.

Måste bara säga att den där tröjan var riktigt snygg. Du passar bra i den lila färgen. :)

Vonkis sa...

Versch
Tack så mycket :-)

Ja, det är helt klart en mysig sommarstad, en borde åka dit lite oftare.

Anonym sa...

Så himla glad att få dela dessa dagar med dig och "alla ungar".
Den ömma modern

Anonym sa...

Bästa dagarna, men de är inte slut än!:-) /Storahyster

Anni sa...

Är det sant att de inte har egen glass på det där berömda stället? Då ska jag inte längta dit, det verkar ju löjligt. Hmmm.

Vonkis sa...

Storahyster
Men nu är de slut :-(

Anni
Nu var vi ju inte där inne den här gången men tidigare har de bara haft glass från Sia. Grejen är väl mer att de gör stora och roliga uppläggningar. Men Göta glass, som också ligger vid kanalen, hade riktigt god glass som de tillverkat själv.