söndag, juli 09, 2017

Malena Ernman och Helen Sjöholm på Dalhalla

Välkommen till KonsertBloggen

För fjärde året i rad har Den ömma modern och jag njutit av Malena Ernman på Dalhalla. I år hade hon sällskap av fantastiska Helen Sjöholm. Men som vanligt började vi med att äta och nu blir det lite matblogg för idag kom jag ihåg att fota. Måste även säga att det var för väl att vi åt innan för när vi väntade på förrätten vräkte regnet ner utanför.

Sparris med bresola, picklad rabarber, tryffel och nesselcremé, fetaostsnö, kavringkrust, citron och örter.

Oxfilé med rödvinssky, dragon emulsion, primörer, parmesan, tomater och örter. De andra fick potatisbakelse till, jag tor jag fick couscous.

Jordgubbar, glass, maräng, gelépärlor och sockerkaka. Blev väldigt imponerad över uppläggningen. Ta största tallriken och lägg allting på ena sidan...

I år gjorde Malena entré precis där vi satt så nu är det inte bara Céline Dion jag är kompis med.

Helen Sjöholm. Vilka låtar hon har. Och nog började jag gråta när hon sjöng Gabriellas sång. Det är likadant varje gång så det är bara att acceptera. Men hon bjöd även på en sång som inte stod med i programmet, Kåta Maja. >Sånt gillar jag.

Spelade in Ett herrans underverk, Du måste finnas och just Kåta Maja men uppladdningen går osedvanligt trögt så länkarna kommer imorgon.

Nu har vi kommit tillbaka till stugan, ätit lite kvällsmat och borde väl gå och lägga oss. Imorgon är det måndag i Dalarna och vi ska nog åka till gruvan.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

mossfolk sa...

ÅH, så gärna jag hade sett, och hört, detta! Jag är omåttligt förtjust i Helene Sjöholm och kan tänka mig att hon och Malena Ernman kompletterar varandra bra.

Bloggblad sa...

Grattis! Måste ha varit fantastiskt. Jag gillar båda!

Versch sa...

Vilken fantastisk upplevelse det måste ha varit!
Fortsätt njut av semestern nu. :)