onsdag, augusti 26, 2020

Den hundrafemtiosjunde dagen: Väder, tv och kryddor

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundrafemtiosju i isolering. Kylan håller i sig och eftersom temperaturen håller sig inom det väldigt lilla spann jag tycker är uthärdligt passar jag på att njuta. Snart kommer jag tycka att det är för kallt.

Jag har sett klart det andra säsongen av Outlander. Det är lite av en pärs för lycka och olycka går om vartannat. Men bra, det är det. I sanning.

Nu på kvällskvisten fick jag leverans av en efterlängtad kryddblandning. E och P visste att jag var på jakt efter cevapcici från Santa Maria som av någon outgrundlig anledning inte finns att få tag på i så många affärer. I nästa veckas matbeställning ska jag lägga till en ajvar (som är betydligt lättare att få tag på), här ska det bli fest! Ska jag vara helt ärlig blir det lite av en fest redan ikväll, ni ser ju vad som följde med i kryddleveransen. 

3 kommentarer:

Anni sa...

Outlander och Geisha - vilket party!

Anni sa...

Jo, just det - det var ännu torrare än det ser ut på bilderna från Gotland. Knastrade under fötterna när man gick. Och jag tror att det är först idag som det kanske kommit regn där, så ytterligare nära tre torra veckor måste vara förödande! Undrar hur pappas bin mår när det inte finns några blommor alls.

Vonkis sa...

Anni
Oj, att det var så illa. Det verkligen helt galet att det är så torrt.

Trot eller ej men jag tog bara en liten rad Geisha igår, men idag åt jag upp resten.