torsdag, juni 25, 2020

Den nittiofemte dagen: Tvättstuga, ny smörgåsfavorit och filmdipp

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag nittiofem i isolering. För första gången på ett tag har jag tvättat idag. Helt ärligt bävade jag över att behöva gå upp och ner för trapporna med tanke på hur jag svettas. Nej, hissen är inget alternativ då jag redan fastnat två gånger i den. Första svängen tog jag med bordsfläkten från källarförrådet så jag har tillbringat en del tid framför den kan jag säga. Däremot märkte jag att någon torkat av alla handtagen i tvättstugan med yes utan att torka bort diskmedlet så jag blev alldeles kladdig om händerna och fick lägga lite tid på att sanera. Herre gud, hur tänker folk?

Det här med maten i värmen har jag varit inne på förut men nu tror jag att jag fått en ny favorit. Rågi med lite majonnäs och två tomatskivor på och så toppat med lite örtsalt. Väldigt gott och framför allt behöver det inte tillagas. Win win.

Det har inte blivit någon mer film i Marvel-serien sedan jag såg Thor Ragnarök i söndags. Den var så dålig att jag lite tappade sugen. Får se om jag tar en film om dagen fredag till söndag, det är ju bara tre kvar.

Bäst så här långt har Captain America: Civil War varit, så jag bjuder på den här.

Och ingen Anders Wallensten på dagens pressträff heller.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vet inte om det blir dubbelt. Kommenterade tidigare, men det verka4 inte finnas med.
Tegnell har semester efter i morrn så Anders Wallensteen kommer då om han är frisk.
//Marianne

Vonkis sa...

Marianne
DU FÅR INTE SÄGA SÅ OM DU INTE ÄR HUNDRA PROCENT SÄKER!

Anni sa...

Yes på handtagen? Någon sorts misslyckad rengöring eller?

Vonkis sa...

Anni
Ja, det måste det ha varit. Det står en flaska Yes där nere så det var väl någon som tog vad som fanns men det var inte så lyckat.