lördag, juni 27, 2020

Den nittiosjunde dagen: Favorit i repris och en riktig käftsmäll

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag nittiosju i isolering. Hundra närmar sig. Hur tycker ni att jag ska högtidlighålla det jubileet?

Det blev lite spontant en tur till Lundbys även idag, deras rea satte igång i måndags (typiskt då jag var där i söndags). Det var rätt utplockat men jag fick i alla fall med mig en lavendel, en salvia och en korg att plantera blommorna i. Tanken är att det ska bli en liten rosalila hörna mitt i allt det gulorangeröda. Jag är som sagt en riktig hejare på att kombinera färger.

På tal om rosalila hörna så tog S och jag oss var sin isglass i en sådan efter att blommorna var betalda. M skulle älska att sitta här och fika länge länge. Jag tog klassikern igloo i värmen. Den var lika god som jag kom ihåg den men smälte lite väl fort så det sista fick jag slänga i mig.

Planen med de två sista filmerna i Marvel-serien var klar. Ant-Man and The Wasp igår, Infinity War idag och Endgame imorgon. Men Infinity War var så dra-mig-på-en-drög-baklänges-bra att jag måste se Endgame nu ikväll. Den började brutalt och sedan var den brutal hela vägen till slutet. Lite hade jag hört så jag visste att några skulle de. Men kom igen. Jag är knockad. 

Dessutom var Captain America så jävulskt snygg i varenda scen han var med i. Det är inte bara värmen som får mig att försmäkta. Åh vad jag skulle vilja se den här på en stor biograf. Det borde inte vara så dyrt att fixa en solovisning i en biograf här i stan va? Jag menar, jag kan ju inte vara i en biosalong med andra människor att resa till en annan stad känns lite väl.

2 kommentarer:

Anni sa...

Då valde du blommor i min färgskala, synd bara att jag inte kan se bilden?
I Stockholm kan man hyra bio Capitol för egen visning (med eller utan vänner), men hit lär du ju inte resa. Jag vet att man kunnat hyra en på Filmstaden också, så det kan vara värt att få sitta och se snyggingar på stor skärm :-D :-D

Vonkis sa...

Anni
He he, jag får ta och ringa filmstaden helt enkelt och fråga om jag kan hyra en salong, och bestämma vilken film som ska visas :-)