lördag, januari 08, 2022

Men nå är det väl...

Välkommen till SjukBloggen

Planen för dagen var att lösa Melodikrysset och sedan åka till Erikshjälpen med Suzan för att i första hand se på deras julsaker, om det var något kvar. Men planerna gick om intet eftersom jag vaknade med halsont, huvudvärk, hosta och lite feber. 

Nog för att det är surt att missa lite second hand men det var inte det värsta med att bli sjuk just nu. Imorgon skulle jag få min tredje dos covid-vaccin, på måndag skulle jag till reumatologen och på tisdag var det dags att börja jobba igen. Så jäkla typiskt!

Efter Melodikrysset har jag mest sovit och stoppat i mig Kanolds eukalyptus- och mentoltabletter. De är svår att få tag på här i stan men Den ömma modern köpte några påsar åt mig när jag var hemma över jul.

Tiden för den tredje dosen har jag kunnat flytta fram en vecka och läkartiden är avbokad, förhoppningstid kan jag få en ny tid inte allt för långt bort men det hade varit skönt att ha allt gjort nu. Att lämna prover och träffa läkaren hör inte till mina favoritsaker att göra direkt.

7 kommentarer:

Versch sa...

Näää, så jäkla typiskt! 😢
Krya på dig! ❤️

mossfolk sa...

Usch så dålig tajming... tyvärr har ju sjukor allt som oftast det.
Vi har haft en helt hopplös höst. Varvat egna sjukor med massor av vabb. Under julen, när vi faktiskt har haft all tid i världen att vara sjuka, ja då har vi varit friska hela familjen.
Så... det slår väl till i början av veckan som kommer...

Sådana där tabletter blandade mamma ner i varm mjölk när jag var barn och vi var förkylda. Det smakade fruktansvärt!

Krya på dig!

Bloggblad sa...

Näe ... vad trist! Fy sjutton. Det tär på tålamodet.

Marion365 sa...

Å så tråkigt. Krya på dig

Vonkis sa...

Versch
Tack, nog är det typiskt alltid.

mossfolk
Det är inte bara vabbruari numera för er barnfamiljer, det har blivit väldigt tydligt den här hösten.
jag suger på tabletterna, har testat det där med mjölken en gång och aldrig mer.

Bloggblad
Precis så, det är ganska tärande det här.

Marion365
Tack.

Bloggblad sa...

Har det vänt än?

Jag gick en långpromenad idag, med broddar under fötterna, men de bet inte på glansis under snön - jag hann öht inte reagera förrän höften dunsade i backen. Jag reste mig innan jag hann känna efter om allt var helt, och drog vidare. Något försiktigare och MYCKET tacksam att allt höll. Fasen så illa det kunde ha gått. Jag kände sen att flera av dubbarna var nedslitna. Ska investera i nya imorgon.

Krya på dig!

Anni sa...

Jag älskade de där tabletterna i varm mjölk!
Nu ska jag i o f s läsa vidare, men nog undrar jag om du fått covid?