tisdag, juli 12, 2022

12 juli

Välkommen till VänteBloggen

12 juli, då kommer antagningsbeskeden för de kurser som startar i höst. Typiskt då att antagningsbeskeden inte släpps vid midnatt och att jag strax ska till Örebro över dagen, så jag kan inte titta på mitt besked förrän jag kommer hem. Tur att det finns fina  blommor på balkongen att titta under min rastlöshet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt vacker blomma. Är det en vallmo?
Ha en toppendag i Örebro! Blir det besök på slottet?

Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Japp, det är en vallmo och det blev besök på slottet :-)

Bloggblad sa...

Jag undrar just vad du vill plugga!
Det är nog ca 30 år sedan som jag anmälde mig till två olika kurser på universitet. Den ena kom jag lååångt ner på väntelistan på, så jag ställde in mig på att det inte blev nåt. Efter några veckor fick jag ja. Men då hade jag redan tappat lusten. 1994 gick jag dock dock två kvartsfartskurser samtidigt som jag jobbade 74(tror jag) %. Fy fasen vad jobbigt det var. Kurserna var kanon och inte jobbiga, men att jobba ... gå till skolan med min 4:klass som var nåt i särklass ... 🥴

Vonkis sa...

Bloggblad
Det finns mycket intressant att läsa. Just nu ser det ut att bli en kurs om perspektiv på förintelsen. Förhoppningsvis ska det fungera att både jobba och plugga halva terminen, kursen börjar vecka 45.

Anni sa...

Men så spännande! Visst är det en oerhörd lyx att kunna läsa hur mycket kurser som helst långt upp i åldern. Tackolov för vårt skattefinansierade utbildningssystem!

Vonkis sa...

Anni
Ja utan CSN hade jag aldrig haft råd att studera till lärare.