lördag, maj 13, 2006

Depeche Mode ställer in konsert!

Ska jag bli orolig eller inte?

Jag hörde nyss på MTV att Dave Gahan gick av scenen mitt under en spelning i Kansas City och att de ställde in spelningen i Chicago dagen efter. Dave var "akut sjuk" i laryngitis, vad nu det är.

Tänk om han har börjat knarka igen!
Det får han ju inte göra!!!
De kanske bara skyller på laryngitis för att det låter bättre än att säga, tyvärr Dave är för hög för att sjunga ikväll.

Vill inte det!!!

7 kommentarer:

Morgondimma sa...

Stämbandsinflammation tror jag.. Hes med andra ord.

Anonym sa...

Laryng betyer sruphuvud. It direkt efter betyder -inflamation i det ställe första ordet säger alltså inflamation i struphuvudet. -is pekar på att det kan vara ett större område runt det första ordet.ex munhåla, stämband mm mm.
ex hepatit inflamation i hepar=lever alltså leverinflamation = gulsot
Sinuit är inflamation i bihålerna...

Anonym sa...

Hej :) Halkade in här från Mats Strandbergs blogg och såg att du pluggar i Norrköping, right? Tänkte bara fråga hur det är, för jag är sugen på socionomutbildningen som finns där. Take care!

Vonkis sa...

Morgondimma och Elisabet
Tack för översättningarna. Jag hoppas verkligen att han var sjuk på riktigt, inte för att jag vill att Dave ska vara sjuk utan för att jag inte vill att han ska ha börjat med droger igen.

Anna
En av mina kompisar läser till socionom här i Norrköping, jag ska höra vad hon tycker om programmet.

Själva stan är väldigt trevlig, lagom stor för att man inte hela tiden ska stöta på samma människor på stan, samtidigt är den inte för stor.

Det finns rätt mycket att göra här med flera caféer, utomhusbio på sommaren, etablerade artister och inte så etablerade artister kommer hit lite nu och då. Vi har en egen filmfestival och det är verkligen inte helt fel att strosa runt Strömmen så här års.

Oj, ddet blev en del och ändå skulle jag kunna skriva mycket mer.

jag återkommer om socionomprogrammet när jag pratat med M.

Bloggblad sa...

Och så finns det en helt underbar liten medeltida stad en kvart söderut... strosa utmed kanalen en sommarkväll, ta en öl... lyssna på musik...
Det är faktiskt det bästa med Norrköping

Vonkis sa...

Bloggblad
Jag håller med.
Närheten till andra städer är verkligen ett plus. Hemhemma måste man sitta i bilen i två timmar i alla fall för att komma till närmaste grannstad.

Anonym sa...

Vonkis, tack för infon. :) Det låter ju rätt mysigt faktiskt..