lördag, maj 29, 2010

ESC 2010 FINAL, Ryssland

Välkommen till EurovisionsBloggen

Music Group of Peter Nalitch – Lost And Forgotten, Россия (Rossiya)

Vågar jag skriva något om det här bidraget eller blir jag kallad för rysshatare igen då?


Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen DN DN SvD

Dagens FRA:are – download torrent Piracy Jihad Jane
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

10 kommentarer:

Eva sa...

Ingebra.......vet inte vad tanken var med detta bidrag... rent av uselt...

Vonkis sa...

Eva
Akta dig, nu är nog du också en rysshatare...

Anonym sa...

да ланна вам, Петруха наш - молодец, у него голос, стиль, самоирония, интеллект, а у вашей Анечки - невнятное блеяние, одежда идиотская, песня никакая. АББА в гробу перевернулась от стыда.

Vonkis sa...

Anonym
Eftersom du tycker att jag är så hemsk så behöver du ju inte komma tillbaka igen och igen. Du har uppenbarligen bestämt dig för att jag hatar Ryssland och ryssar så varför du hela tiden känner att du måste komma tillbaka hit begriper jag inte.

Anonym sa...

hehe, zmagen är ju zom bagen, kära själ, varför bliva så uppretad?
var för nånstans har jag skrivit att du är hemsk? helt enkelt humörlös och självgod - ja, det håller jag helt å hållet med. Fattar oxå att ni lider nu av svartsjuka för inte Anna lyckades ta sig till finalen, därför alla dessa förnedrande kommentarer i Peters address. Visst var ert fiasko ordnat av KGB, Moskvas hand och personligen av Putin pga sveriges hårda kritik emot gasledningen i Östresjön.

Vonkis sa...

Anonym (vad annat är att vänta...)
Förnedrande kommentarer? Är det förnedrande att säga att man inte gillar ett bidrag? I så fall skriver du ju själv förnedrande om Sverige...

Anonym sa...

Va? Jag - skriver förnedrande om Sverige? För egentligen Sverige kan jag, fanimej, riva sönder vem som helst. Saken är bara den att jag har åtminstone ngt att jämföra med.
kan du på allvar placera Anna i samma rad med denna sjuttonåring

http://www.youtube.com/watch?v=9v7Xg4eGWKo

http://www.youtube.com/watch?v=H-9ZV0p_-0c

framåt Sverige, upp till ABBAs nivå

Vonkis sa...

Anonym
Om du läser ordentligt vad jag har skrivit så står det då här "Förnedrande kommentarer? Är det förnedrande att säga att man inte gillar ett bidrag? I så fall skriver du ju själv förnedrande om Sverige..."

Jag ifrågasatte alltså att du skrev att jag skrivit förnedrande kommentarer och anser att om jag har skrivit förnedrande om Ryssland när jag skrivit att jag inte gillade deras bidrag så har även du skrivit förnedrade om Sverige då du skrivit att du inte gillar det bidraget. Nu anser inte jag att jag har skrivit förnedrande om Ryssland, följaktligen anser jag inte heller att du har skrivit förnedrande om Sverige...

Anonym sa...

Du verkar vara som en "gömd rasist", man får inte prata förnedrande om ett land där du hade aldrig varit och om du fattar ingeting om musik själv. Fyrkantig! Svenska bidrag aldrig varit nära till top, det vet alla, om man är avundsjuk eller kan inte, då skriver man massor av skitsnack.

Vonkis sa...

Anonym
Du är dör rolig du. Jag skrattar så att jag nästan ramlar av stolen.