lördag, juli 02, 2011

Lite lätt illamående

Välkommen till LittorinBloggen

OM, jag upprepar OM uppgifterna i Aftonbladet idag stämmer har Sven Otto Littorin haft kontakter på olika sexforum, med olika personer. Bland annat med en flicka som vid tillfället skulle ha varit 15 år. Jämnårig med hans dotter med andra ord. En dotter som Littorin sade sig värdera högre än sitt jobb när han avgick för ett år sedan.

En annan kontakt ska ha erbjudits sommarjobb, arbetsmarknadsminister som han var.

Mår illa.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Resumé NSD


FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Kalmar Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Jag tar mig för pannan. Varför tänker män så ofta med den lilla kroppsdel de har mellan benen?

Vonkis sa...

Klimakteriehäxan
Det kan man verkligen undra.

Johanna Sjödin sa...

Kan man inte ha sex med, eller fantisera om att ha sex med någon, utan att börja tänka på sina barn och jämföra sina sexpartners med dem finns det säkert hjälp man kan få av någon utbildad psykolog.

Anna, 16 år sa...

Varför skulle det vara så jävla sjukt att sexchatta med en femtonåring, är de äckliga eller? för små för att veta vad de vill? för att du känner dig obekväm med tanken att folk (flickor) under 20 ens har en sexualitet? Johannas kommentar var förövrigt klockren.

Vonkis sa...

Johanna Sjödin
När barnet i fråga är 15 år och den som söker kontakt närmar sig de 50 anser jag det olämpligt. Visst verkar det som att Sven Otto Littorin skulle må bra av att få hjälp av någon utbildad psykolog.

Anna, 16 år
Var skriver jag att folk (flickor) under 20 år inte ska ha någon sexualitet? Som jag skriver i inlägget, om uppgifterna i Aftonbladet stämmer trodde Littorin att den han pratade med var en flicka på 15 år.