lördag, juli 23, 2011

En sångfågel fattigare

Välkommen till SorgeBloggen

Kan inte de tråkiga nyheterna vara slut nu? Amy Winhouse död, 27 år gammal. Kan knappt tro att det är sant. Såg en bild på henne för bara någon dag sedan och honsåg bättre ut än på länge. Men vad säger väl en bild i såna lägen? Det är lätt att börja spekulera att drogerna har tagit hennes liv men man vet aldrig.

Oavsett vilket är världen en fantastisk sångröst fattigare. Vila i frid Amy.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen Expressen Expressen SVTSvD SvD DN

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Kalmar Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Dette i Sveg sa...

Så ledsen. Hon var suverän!

Anonym sa...

Begåvad med en bra sångröst men en äcklig sönderknarkad brud. Det finns tusentals begåvade personer med bra stil och leverne. Som är bättre modeller för unga människor.
Hon var en svag själ som gömde sig i droger och alkohol. Vilken stjärna, he he. Världen klarar sig bättre utan detta as. Men de fina ungdomarna som vart mördade i Norge är de vi ska sörja. Inte bortskämda knarkare utan hjärna.

Vonkis sa...

Dette i Sveg
Det var hon verkligen.

Anonym
Skäms på dig!

Anonym sa...

Vilken enorm förlust ! Man dricker och knarkar inte ner sig utan anledning .. det var synd om henne hon hade det säkert mycket svårt .Inte säkert hon var bortskämd , och det hindrar ingen att aven sörja de Norska ungdomarna som naturligt vis hamnar i en helt annan kontext , kan inte jämföras !Vem vet det fanns kanske fans till Amy Winehouse bland dom .

Channal sa...

F-N för droger! Hon var fantastisk!