söndag, mars 19, 2017

Kungligt fjäsk

Välkommen till FjäskBloggen

Ni som känner mig vet att jag är republikan i själ och hjärta. Det hindrar mig dock inte från att se Aftonbladets Kungligt mellan varven men nu måste jag nog ta en paus. Det här med kungligt fjäsk når nämligen nya höjder i programmet.

Vid ett statsbesök från Kanada ”skojade” prins Carl Filip med Chris. Skämtet bestod i att när kungafamiljen skulle komma in i ett rum stod KalleFille i dörröppningen och såg ut att tveka om han skulle gå framåt eller bakåt. Enligt Jenny Alexandersson i studion ”låtsassnubblade” prinsen och det visar på hans sköna humor.

Vid samma tillfälle torkar Chris av sina, troligtvis, svettiga händer när det blir en liten paus i fotograferingen. Det var så klart en supersnygg räddning som han gör så himla snyggt.

Drottning Silvia får en fråga om prins Oscars födelsedag och blir osäker på när den är. Det är tydligen jätteroligt. Samtidigt får Silvia omdömet superproffs för att hon reder ut situationen. Exakt vad som behöver redas ut och hur Silvia gör det framgår dock inte.

Det krävs sannerligen inte mycket för att de kungliga ska ska få beröm och hyllas.

#Blogg100
19/100
Antal giraffkalvar födda - 0

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Anni sa...

Ojojoj, jag följer inte sådana sidor alls men är rojalist i själ och hjärta! :-) Jag kan inte se någon svensk politiker som i mina ögon duger att bli president. Tackolov för att vi har ett statsöverhuvud som ser längre än en valperiod, som ger lite stabilitet åt all röra. Sedan kan man alltid diskutera rätten att födas in i ett sådant ämbete, men det är en annan fråga. Många av våra politiker föds också in i sitt ...

Vi ses på EFIT imorgon!

Vonkis sa...

Anni
Du ser så olika vi kan tycka :-)

Anonym sa...

Hahaha, jag råkade se samma klitt som du, dock utan ljud. Fattade ingenting.
Såg en gång tidigare, med ljud, hur fantastiskt proffsigt Silvia räddar en fotografering. Det proffsiga var att hon la sin cap på en stol, innan hon ställde sig där kortet skulle tas.

/Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Ha ha ha
Jag kommer ihåg det inslaget!