söndag, mars 12, 2017

Värmedyna

Välkommen till VärmeBloggen

För runt en månad sedan fick jag en värme dyna av några vänner. Hade tänkt köpa en själv ett tag men det blev aldrig av. Idag har värmedynan blivit rätt flitigt använd, jag är verkligen så tacksam över att jag fått den.

Värmedynor till folket!


#Blogg100
12/100
Antal giraffkalvar födda - 0

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anni sa...

Visst är värmedynor av olika slag bra! Jag köpte sådana där varmvattenflaskor i England för många år sedan, det är så underbart att krypa ner i en varm säng om vintern. Numera har jag även en elektrisk liten filt som ganska ofta får värma mina kalla fötter när jag ska sova. Eller ryggen när den varnar för ryggskott.

Det är lite kul att läsa Melloinlägg så här efteråt. Jag hade gärna sett Wiktoria eller Jon som segrare även om jag tycker att Nanos låt är bäst. Men Dressman har fått onödigt mycket reklam utan att göra något. Borde de inte som tack bekosta hela sändningen? Eller visst ja, SVT är ju inte reklamfinansierade ...

Nästa år behöver de skrapa fram andra manusförfattare och minst två nya programledare. Eller så gör de om hela rubbet, så att folkets röst väger mer.

Men du, visst såg jag Mello under min EFIT! Att du läser så slarvigt :-)Vonkis sa...

Anni
De är verkligen bra värmedynorna. Provade en egen variant på varmvattensflaska för något år sedan och den hjälpte förvånansvärt bra måste jag säga.

Hejade på Nano men trodde på Wiktoria. Robin var väl helt ok men numret är bättre än låten. Och kläderna... Förstår inte att jag missade Mello hos dig, måste in och titta igen!

Manuset var verkligen under all kritik. Som att de medvetet gjort det dåligt.