lördag, oktober 09, 2010

Blir inte förvånad

Välkommen till GazaBloggen

FN:s sanningskommission om vad som hände när israeliska trupper bordade ”Ship to Gaza” tidigare i år pratar om rena avrättningar.

Hade någon verkligen trott att de skullekomma fram till något annat?

Läs mer
Aftonbladet DN SvD

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Tankevågor sa...

En fruktansvärd händelse!!!

bildtroll sa...

Utan att ta ställning i sakfrågan, kommer jag osökt att tänka på grundläggande etologi, slår du din hund under tio års tid, blir den aggressiv och kommer aldrig att lita på någon.

Anonym sa...

Det liknar ingenting när en hel värld backar och bugar och later Israelernas arrogant förtrycka och fördriva. Dom gör som dom vill för att dom KAN! En militärtjänstgöring som lär generation efter generation att hata undergräver alla möjligheter till försoning!
/annie

Vonkis sa...

Londongirl
Visst var det!

Bildtroll
Frågan blir väl då hur länge man ska låta hundan vara aggression?

Annie
Sannerligen.

Mathias sa...

Israelerna är puckon. Palestinerna är puckon. De som stödjer Israel är puckon. De som stödjer Palestina är puckon. De som provokation skickar fartyg till Gaza (en konflikthärd) är ärke-puckon, snacka om att slänga bensin på elden. Fruktansvärt det som hände men jag är knappast förvånad, det var ju inte precis så att Israel stack under stolen med att de skulle borda fartygen (och vet man något om Isreal så vet man också att det kommer att skjutas).

Ett tips i diplomati är ju annars att inte provocera någondera sidan, det kommer väldigt sällan något gott ur det. Tyvärr så verkar inte någon av sidorna fatta att det är dags att tagga ner lite och vara lite mänskliga mot varandra.