torsdag, oktober 14, 2010

Mot beach 2012, träning och vägning 10

Välkommen till 2012Bloggen

Det går ju aldrig att hundra lita på vad forskarna säger, så jag fortsätter att jobba mot att vara redo för beachen 2012.

Tränade igår men glömde skriva det här. Har ökat tiden på crosstrainern till 20 minuter och tillsammans med de 20 minutrarna på bandet ska jag ha bränt 330 kcal och gått 5,3 kilometer.

Stegräknaren verkar inte gilla träningsbyxorna för den räknade knappt några av stegen under träningen eller promenaden från friskis och hem, tror inte att jag bara gick 4089 steg igår, speciellt som den visar på 14043 tagna steg idag.

Ja ja

Vägningen då?

-700gram visade vågen och det får jag nöja mig efter de tre bufféerna under måndag och tisdag.

Och nu är jag under hundra kilo!!!

FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

9 kommentarer:

Suzan sa...

Bra jobbat!!!
*kram*

Anonym sa...

Grattis! Jättebra kämpat bruden!!! Tror att jag oxà màste träna lite nu. Känns sà!!!

Kram
/Miyala

Vonkis sa...

Suzan
Tack så mycket!

Anonyma Miyala
Vi får träna tillsammans när jag kommer och hälsar på. Ska vi kanske satsa på att förbättra våra tider på plankan?

mossfolk sa...

Oj, wow vad duktig du är!!! Grymt imponerad, det här med träning är verkligen inte min starka sida...

Vonkis sa...

mossfolk
Tack så mycket!
Jag har börjat träna många gånger förut men inte fortsatt. Tror att man måste komma till en punkt i livet då inspirationen och motivationen bara dyker upp. Så var det för mig i alla fall. Men exakt vad det var som gjorde att det funkat den här gången (så här långt ska jag väll säga) har jag inte den blekfetaste aning om.

skoggie sa...

Bra! Duktig du är! Sedan jag kom hem från Schweiz har jag gått ner ett halvt kilo till. Det går låååångsamt, men det går åtminstone åt rätt håll. =)

Vonkis sa...

Skoggie
Tack så mycket. härligt att det fortsätter ner för dig med. Visst vill man att det ska gå snabbt men som du skriver, bara det går åt rätt håll så.

HOD sa...

Hej Vonkis! Sitter här och kollar din blogg en "kryssfri dag". Hittade din viktkurva och läste om dina ansträngningar att gå ned i vikt. Ingen dålig utmaning att försöka banta bort närmare 35 kilo. Men du är uppenbarligen på god väg. Jag bär själv på lite övervikt just nu, 10-15 kilo vore skönt att bli av med, igen...
Har nämligen gjort det en gång tidigare. Lyckades gå ner närmare 10 kilo på 10 veckor, men det är MÅNGA år sedan. Då lyckades jag hålla idealvikten i flera år, men till slut tog glädjen för god mat och dryck överhanden. Att njuta är ju också en mening med livet, men man behöver ju inte "frossa". Började faktiskt att träna med en kompis på SATS förra hösten. Köpte t o m årskort på hans inrådan. Det höll några veckor, men sedan satte mitt jobb tyvärr käppar i hjulet för det tilltänkta regelbundna tränandet, varpå allt rann ut i sanden.
Jag önskar dig bättre lycka, och håller tummarna. Lovar dessutom att noga följa utvecklingen på din viktkurva. Måhända lägger jag upp en liknande på min egen blogg: http://mitt-i-universum.blogspot.com/.
Appropå det så vill jag gärna snacka allvar med dig om bloggandets ädla konst någon gång. Jag har inte lyckats hålla liv i min med någon vidare kontinuitet, som du märker om du kollar in den. Jag gillar att skriva, men det tenderar alltid att bli långt, och därför mera sällan. Vi hörs.

Vonkis sa...

HOD
Tack så mycket.

För några år sedan gick jag ner drygt 20 kilo men har av olika anledningar gått upp dem och mer därtill. Siktar på att ta det lugnt den här gången och inte hetsa fram snabba viktminskningar a la Biggest looser. Tror att det mycket handlar om att komma till en fas i livet då man är tillräckligt motiverad för att komma igång. Som det här med träningen. Jag har inga fasta dagar utan går de dagar jag orkar. Vissa veckor blir det inget, andra blir det två gånger jag kommer iväg. Att smälla på med för mycket på en gång gör för min del att jag tappar sugen efter ett tag och känner mig misslyckad om jag inte har kommit iväg på en planerad träning. såna gånger brukar en missad träning bli en ursäkt till att även hoppa nästa träning, för allt är ju ändå kört.

Ang. att hålla liv i bloggandet, det går nog upp och ner en hel del. Jag skriver ju verkligen om allt möjligt från stort till smått och då är det rätt lätt att hitta skaer att skriva om :-)