tisdag, april 27, 2021

Den fyrahundraförsta dagen: Pissdag

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag fyrahundraett i isolering. Dagen började intressant med att polisen knackade på för att fråga om jag hört något under natten. Sedan har fortsatt på samma dåliga spår.

Efter en pissdag är det inte fel att logga in på Disney+ och titta på Captain America and The Winter Soldier, för vilken gång i ordningen vet jag inte.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet det där med Alfons Åberg!
Det behövs pissiga dagar för att glädjas åt bättre dagar. Med det sagt hoppas jag på en bättre morgondag.
Vi har haft snöfall, regn och sol om vart annat i dag, så hoppas också på en bättre dag här med.
/Marianne

Bloggblad sa...

Men hu så hemskt! Man borde ju få känna sig trygg där man bor!?!
Hade du märkt något?
Såna där dagar brukar jag kalla för inte-dagar. Såna dagar som inte borde finnas och som inte räknas.

Själv har jag varit rädd nästan hela dagen. De åtta supertunga takbitarna typ tårtbitar sattes upp med 32˚:s lutning uppåt. Då man inte kan fästa något i luften, var det ett jäkla jobb att med en rejäl trädstam hålla toppen uppe utan att den skulle dunsa ner på maken eller dotterns sambo eller på mig och dottern. Det höll på att gå rejält illa när en bit gled bakåt, men den snuddade bara vid makens panna när han tappade taget. Jag var så spänd och nervös och höll stången så hårt att jag var helt slut när sista tårtbiten baxades på plats. Passformen var sisådär, men med tving och skruv och muskler gick det hela ihop.

Jag lägger ut några bilder på fb när allt är klart, vill inte ha en massa kommentarer och tyckande, men jag kan skicka ett par på pm. För jag har väl berättat att vi bygger ett lusthus vid stugan?

Vonkis sa...

Marianne
Tack och lov snöade det i alla fall inte i tisdags.

Bloggblad
Jag tror att jag vaknade av en smäll men kan inte säga med säkerhet vilken dag eller tid det var. Jag är helt enkelt värdelös som vittne men det har jag å andra sidan vetat ett tag :-)

Du har berättat om lusthuset, det blev väldigt fint. Det låter som en pärs med byggandet, skönt att det gick bra men jag förstår att du var nervös.

Anni sa...

Men där kom skottlossningen ju lite väl nära! Usch!

Vonkis sa...

Anni
Så här i efterhand kan jag tycka att det var lite läskigt men det brukar inte vara så oroligt här, knivskärningar och skottlossningar håller vanligen till i andra delar av stan.