fredag, april 23, 2021

Den trehundranittiosjunde dagen: Blomleverans och final

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trehundranittiosju i isolering. Idag kom första av två paket från Majblomman, det här var nog det jag beställde från Elvis butik. Visste du att det går att köpa majblommor digitalt i år?


Idag publicerades det sjätte och sista avsnittet av The Falcon and The Winter Soldier, så här kommenterade Sebastian Stan det på Anthony Mackies instagram. Du som förstår, du förstår. Nu laddar jag för att se det sista avsnittet. När det är sett så finns det inget nytt att se fram mot. Plus att jag är livrädd för att Bucky ska dö. Sånt ryggar inte Marvel för.

Sedan är det bara att vänta sju veckor på att Loki ska börja.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde majblommorna var mer oranga medluten gult i sig i år. Undrar var jag sett det.
Bra att majblommorna fortsätter att säljas.

Tur du har odlingen att byta TVn mot.

/Marianne

Scott Lord on Silent Film, Scott Lord on Mystery Film sa...

Glad you like American movies.

Vonkis sa...

Marianne
Det såldes inte några blommor i fjol för man hade inte tid att ordna en säker lösning, så de här blommorna är de som skulle ha sålts då. Den du beskriver är 2021 års blomma och den kan man köpa digitalt. Den som är samlare kan höra av sig till Majblomman och och köpa en fysisk blomma.

Anonym sa...

Aha, då är jag med 😊
Blev lite orolig om jag börjat drömma om majblommor.
/Marianne

Anni sa...

Majblommeförsäljningen har haft det otroligt svårt under pandemin. Eländes elände. Men imorgon ska jag få vaccin! Hur går det för dig?

Vonkis sa...

Marianne
:-)

Anni
Ja, ifjol fick de nästan inte in några pengar alls.
Jag borde få brevet med bokningsinformation vilken dag som helst för Östergötland har börjat vaccinera 40+ i riskgrupp nu.