söndag, oktober 11, 2009

Lätt att skylla på domaren

Välkommen till FotbollsBloggen

Visst, vi kan skylla på att domaren dömde mot oss, att det knappt var en offside, att bollen inte var över kortlinjen.

Men.

Det förändrar inte att Sverige bara har gjort nio mål på nio kvalmatcher. I fem av matcherna har vi inte gjort ett enda mål. Med ett sånt resultat tar man sig inte till ett VM-slutspel.

Vi hade tur med marginalerna mot både Malta och Ungern senast, men de matcherna var egentligen bara några extra dödsryckningar innan allt var över.

Och alla dessa krav att Lagerbäck måste avgå. Varför är det ingen som kräver att förbundsstyrelsen avgår? Det är de som gett honom förlängt förtroende gång efter gång.

Till sist. Helt ärligt, om jag måste välja ser jag hellre Portugal än Sverige i VM.


LilleRille
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Cecil sa...

Jag tycker att det inom fotbollen finns ett större problem. IFK-Norrköping, behöver jag säga mer? Jag tycker att du och jag ska ta över Idrottsparken och ge konserter istället. Puss/ Cecline

Vonkis sa...

Celine
Där sa du något, till helgen, då rockar vi fett där!

/
Carola

Lilltrolls far sa...

Jag tar tillfället i akt här och skriver att vi har inget för oss varken helgen innan eller efter så om du är snabb och bokar så kan du få stanna över båda helgerna till samma pris som över en helg! Bra va?

Kära hustrun jobbar ju söndagsförmiddagar så då får du stå ut med mig och Lilltrollet.

Vonkis sa...

Lilltrolls far
Så ni ska behöva stå ut med mig över en vecka?!? Så illa vill jag er inte. Jag hör av mig ikväll så får vi bestämma hur vu gör.