fredag, mars 25, 2016

Afternoon tea på Villa Fridhem

Välkommen till BesöksBloggen

Päronen och jag började denna långfredag med att åka till Villa Fridhem för att pröva deras afternoon tea. På Villa Fridhem bjudes på på en gigantisk buffé. Först scones, som var lite för söta för min del, sylter och marmelader. Ett stort bord med två olika snittar, pajer och sallad. Och så var det det här med kakorna...

På det första bordet stekta ägg (gissar att det var en variant av mintkyssar), påskfärgade dammsugare, biskvier, macarons och en hel del annat. Men det var inte allt.

Det fanns ett andra bord också med bland annat pavlova, morotskaka, chokladkaka med viol och lakrits, påsktårta och pannacotta. Observera att jag skrev bland annat.

Det fanns hur mycket som helst att välja mellan, även för den ömma moderna som inte äter gluten. Allt var väldigt gott och personalen var trevliga och tillmötesgående. Vi kan helt klart rekommendera stället. Vill du ha ett mer elegant afternoon tea skulle jag rekommendera Strand Hotells istället. Båda ställena är bra men de vänder sig nog till lite olika målgrupper.


#Blogg100
20/100

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Vi fick i present ett afternoon tea i gamla stan i stockholm. Fräscht och gott, men oj så pyttelite! Det stod att man skulle komma hungrig, men det var. Nog en anorektiker som skrivit den reklamen...
Villa Fridhem är fint, där hade vi kick off med skolan för några år sen.

Vonkis sa...

Bloggblad
Mätta har vi blivit både på Hotell Strand och på Villa Fridhem.