söndag, mars 06, 2016

Nya tag

Välkommen till OmstartsBloggen

Det har varit lite si och så med bloggandet för min del senaste året. Lusten har inte riktigt funnits där för annat än Melodikrysset, Melodifestivalen och ESC.

Tanken på att sluta blogga helt och hållet har funnits men om jag ska vara helt ärlig har mina löjliga medkryssare fått mig att fortsätta. Det är både roligt och trevligt att varje lördag lösa Melodikrysset med ett gäng kunniga, roliga och trevliga människor.

Nu har lusten att blogga börjat komma tillbaka och det har blivit några fler inlägg det här året. Det har blivit lite av en omstart och för att riktigt sparka igång den omstarten har jag gått med i #blogg100 som går ut på att en ska publicera minst ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Utmaningen började egentligen 1 mars men jag hoppar alltså på nu.

Ni vet vad jag säger, bättre sent än ännu senare.


#Blogg100
1/100

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Kul att du är i gång igen! Men Blogg 100 klarade jag inte förra gången så i år avstår jag. Ändå uppdaterar jag så gott som dagligen ... stort och smått, du vet, i en enda röra!

Bloggblad sa...

Jag känner samma sak, lusten har avtagit. Jag gjorde ju fyra böcker (=1000 sidor) av mina första år som bliggare. Jätteroligt att bläddra och läsa i lite då och då. Numera skriver jag inga kåserande betraktelser utan det blir bara trista dagboksinlägg.
Tack vare iPaden som är lätt att ta med till soffan, så läser jag lite fler bloggar än förut, men det är krångligare att svara här.

Konstigt nog funkar det inte alls längre att blogga från stora datorn, inte heller att kommentera.

Vonkis sa...

Klimakteriehäxan
Jag testade för något år sedan men gav upp innan halva tiden gått. Gör ett nytt försök nu istället.

Stort som smått och en del fåglar :-)

Bloggblad
Tyvärr har jag även tappat att läsa andras bloggar men har hittat tillbaka även till det. Men visst märks det att bloggandet har gått ner i frekvensen en del. Jag gillar både kåserier och vardagshändelser. Det är kul att se hur vi människor är både lika och olika på en och samma gång.