onsdag, april 08, 2020

Den sjuttonde dagen: Äntligen, äntligen och äntligen

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag nummer sjutton i isolering. ÄNTLIGEN. I förmiddags kom så beskedet jag väntat på i nästan tre veckor. Efter påsklovet får jag jobba 100% hemifrån. Gud ske pris.

Idag har jag äntligen bytt gardiner i sovrummet. Adventsljusstaken är dock fortfarande kvar men imorgon ska även den plockas undan, Julen vara än till påska och allt sånt vet ni.

Och nu ska jag äntligen se en Harry Potter-film från början till slut. Det blev lite för sent igår så jag sparade filmen till ikväll. Ska bara hämta ett glas trocadero (Tack Mia) först.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt att det äntligen löste sig!
Visst har du sett att man nu gör en automatisk ansökan på FKs hemsida och får 700 kr i ersättning för karensdagen. Du måste söka det själv. Visst var du sjukskriven först, så det blev en karensdag?
// Marianne

Anni sa...

Har sett någonstans att de som tvingats vara hemma för de tillhör en riskgrupp ska kunna få pengar. Kolla upp det, om det går. Bra att du får jobba igen, då blir isoleringen inte lika seg.

Vonkis sa...

Marianne
Såg det. Men 700 kronor, före skatt. Det är inte vad som dras i karens för mig.

Anni
Ska kolla upp det och eventuellt söka för i alla fall den andra veckan jag tvingades vara hemma. Helt absurt egentligen att man förbjuds att jobba, för att budgeten ska hålla, under en pandemi.