torsdag, april 23, 2020

Den trettioandra dagen: Sommarkurser, firrar och humlesurr

Välkommen till IsoleringsBloggen


Dag trettiotvå i isolering. Sent igår (21:30 är sent för mig nu för tiden) frågade kollegan Lisa om man är nördig ifall man tycker att en sommarkurs om grundämnenas upptäckt verkar spännande. Det slutade med att vi gjorde en sen anmälan båda och tur var väl det för idag är alla kurser tillfälligt stängda för sen anmälan då urval pågår. Jag har ändå hittat några fler intressanta sommarkurser så det blir till att hålla koll på om anmälan öppnar igen.

För andra gången har jag beställt varor från reko-ringen i Norrköping. Den här gången blev det ett halvt kilo abborre, så imorgon blir det smörstekt abborre med hemmagjord potatissallad. Jägarns vad gott det ska bli.

Idag har två stora humlor varit på besök på balkongen. Tyvärr hann jag inte fota dem men oj så glad jag blev. Vem hade kunnat ana det för något år sedan, att jag skulle glädjas över att ha humlor (och bin) så nära.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det sägs att de humlor vi ser nu är drottningar som söker nya ställen att bygga samhälle. Men det kanske ni har kommit förbi hos er. Tycker jag hör rätt mycke humlerapporter.

Men så gott med Aborre! Lyllos dig. ❤️

// Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Tror nog att det var drottningar jag såg för de var väldigt stora.