torsdag, april 16, 2020

Den tjugofemte dagen: En blomma till, kloka ord och glassugen

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tjugofem i isolering. Men inte kom det någon löning för det idag inte, däremot kom det en ny stickling så jag ska inte klaga. Det här är en Flitiga Lisa som ska få röda blommor.

Scrollar genom instagram och fastnar som så många gånger tidigare på Fanny Åströms inlägg. Idag var det inlägget om diskussionen som kommit till liv igen i samband med skriverierna om konflikten inom Della Q. Lade upp den på fb och du kan aldrig gissa vad som hände sedan (näää inte var det väl en man som var.tvungen.att.påpeka.att.kvinnor.minsan.också.kan.våldta). Orka.

Annars då? Jodå, det går på i sin vanliga isoleringslunk även om den förändrats lite nu i och med att jag får jobba hemifrån. Det prats i telefonen, skrivs inköpslistor, tittas på youtubeklipp (är det bara jag som tycker att de amerikanska talkshowerna blivit bättre nu när de sänder hemifrån programledarna?), vattnas blommor. Och så har jag varit helt otroligt sugen på glass i allmänhet och tiptop i synnerhet. Mmm...


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Får hoppas att någon av dina fantastiska vänner kan tänkas handla lite glass till dig.
Du får fina sticklingar. Jag fick ju gul kaktus runt jul. Den har inte velat ta sig riktigt, men nu ser bladen lite piggare ut, men inte skjutit nytt.
//Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Visst har jag fantastiska vänner men de hjälper mig redan så otroligt mycket att jag tar och väntar med glassen till sommaren.

Kaktusarna jag fick för ett år sedan är det lite si och så med. Just de gula mådde väldigt dåligt ett tag och tappade de översta bladen men nu har några ny blad kommit fram.