lördag, oktober 31, 2020

Den tvåhundratjugotredje dagen: Kursanmälningar och present

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag tvåhundratjugotre i isolering. Kurserna jag läst är formellt inte avslutade än men jag har redan varit inne på antagning.se och kompletterat min ansökan för vårterminen. Det blev sena anmälningar till Antiziganism som historiskt och nutida fenomen och till Litterära klassiker! Besked lämnas 10 december.

Annars har det verkligen varit en lugn dag idag med poddar, Bamsespel och lite småplock i lägenheten. Dessutom har jag fått en present från päronen. De skickade med den här fina lyktan med motiv från Örnsköldsvik i paketet med lampor. Visst är den fin! Motiven föreställer rådhuset med örnen, Ting1 (en av mina favoritbyggnader i Ö-vik), lyftkranarna och så hoppbacken med en backhoppare och en hockeyspelare.

4 kommentarer:

Pye sa...

Jättesnygg lykta! Jag skulle vilja ha en med motiv från Söderköping. Skulle väl vara en sluss, en glass, en kanalbåt och Stånga-ån på de olika sidorna?
Lycka till med kurserna!

Anonym sa...

Det kan hända att det finns från Söderköping.
Det är tydligen ett företag i Svealand som gör dom på beställning från någon affär eller dåligt. I Övik är det Signerat M som beställt vilka motiv som skall bara med. Vet dock inte vilka städer som finns. Här finns bara den med Öviks symboler.
Den ömma modern

Anonym sa...

... affär eller dåligt.
Den ömma modern

Vonkis sa...

Pye
Tackar 🙂
Kanske skulle man kunna ha med en siluett på Madicken?

Den ömma modern
Det blev nog fel anda gången med 😂