torsdag, januari 06, 2011

Fullt ös medvetslös!

Välkommen till SportBloggen

Hjälp vilken dag det har varit på sportfronten idag.

Det började med bra placeringar för både Hellner och Kalla i Tour de ski, fortsatte med att André Myhrer vann och Mattias Hargin blev trea i slalomen i Zagreb. Sedan gick de svenska damerna och vanns stafetten i skidskytte och som kronan på verket tog Modo tre viktiga poäng borta mot Luleå. Det var förövrigt Modos första vinst mot Luleå den här säsongen, kunde inte ha kommit mera lägligt känns det som. Med segern lämnade Modo kvalplatsen. Skönt!

Måste säga (skriva) att det var väldigt synd att skidskyttet bara gick på SVTPlay, tror det var många som missade den då.

Tror även att Hargin bäddade lite för Myhrers seger med sitt kanonandraåk. det satte nog lite griller i huvudet på konkurrenterna som fick satsa lite hårdare än de tänkt.

Och en sån här dag ska man sitta med febran. Hade jag inte varit svettig redan innan hade jag garanterat blivit det i slutminutrarna av hockeymatchen.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen SVT SVT SVT SVT SVT SvD SvD SvD SvD SvD DN DN DN DN DN ÖA Vinterstudion


FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

1 kommentar:

Londongirl sa...

Ha ha .....du är ju värsta sportkommentatorn du! Här behöver man inte sett ett dugg och får ändå veta en massa. :-)

Krya på dig!