torsdag, januari 13, 2011

Mot beach 2012, vägning 18

Välkommen till 2012Bloggen

Sitter här och är lite smått bedrövad.

+1,5 kilo på en vecka.

Visst att jag åt två bitar chokladtårta i förrgår en det borde inte ge ett sånt påslag. Speciellt inte med tanke på hur mycket jag har rört mig den här veckan.

Ska det vara att jag har ätit skolmaten två gånger den här veckan???

*skakar på huvudet*


FRA:are – download torrent Piracy HA
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag suckar förstående och inkännande. Förmodligen har vi köpt våra vågar på samma ställe. Min har inte alls fattat att jag hållit igen på allt (nåja, nästan) onödigt, att jag motionerar och lever skapligt sunt. Inte ett hekto rör den sig neråt... upp ett ibland, sen tillbaka... upp ett - och tillbaka. Så där håller den på, utom en dag när jag hade gått ner 5kg. Jag klev av och på 3 gånger, tände lampan för att kolla om jag såg rätt. Jodå. 75 kg stod det. Så lätt jag kände mig den dan! Nästa dag var den tillbaka på samma som vanligt igen.
Om batterierna varit på sluttampen hade jag förstått om det gått nedåt i 5kg-intervaller, men det här?

Emma sa...

Hej tjejen!!
Det kan ju vara så att du byggt muskler av alla promenader?!
Du är duktig, fortsätt kämpa!
Kram

Vonkis sa...

Bloggblad
Ojm fem kilo från ena dagen till den andra, det lät verkligen mysko. Inte är det roligt när det går åt fel håll efter en massa slit.

Emma
Tack så mycket. Just nu bygger jag nog inte så mycket muskler. Ska börja på gymmet om två veckor för nu har det mest blivit daller där det var utspänt förut.

Anonym sa...

Det är säkert bara kroppen som spökar. Den kasnke ex. av ngn anledning bundit mer vätska. De smà förändringarna bör inte ge ett sàdant pàslag. Tror inte du behöver oroa dig. Nästa vecka gàr det säkert nedàt rejält!

Kram/Miyala

Elisabet sa...

Hej vännen.
Tror som Miyala att det är kroppen som spökar. Kan vara lite olika det beror på. Jobba på som vanligt så ger det resultat på sikt. Det är ju det långa resultatet som är det viktiga.