onsdag, april 06, 2016

Men lugna mä

Välkommen till FilterBloggen

Ibland skulle jag nog behöva ett filter. Inte ett sånt där fotofilter för att bli snygg på bild (som Den ömma modern brukar säga, kopian kan inte bli bättre än originalet) utan ett verbalt filter.

Idag satt jag på ett möte med socialtjänsten. De bjöd på fika, kladdkaka och sprayrädde. När jag sprayar grädde på tallriken säger jag, så alla hör, -Det här får mig att tänka på att raka benen, vilket jag ju inte gör. Det är för jobbigt eftersom mina ben är så håriga.

Men inte var jag klar där inte. Nej då. Istället fortsätter jag med att berätta om när jag var värdinna på ett bröllop och eftersom hälften av gästerna kom från Schweiz talade vi på engelska. När borden skulle dukas av och jag skulle informera om att det snart skulle bli dans säger jag and -Now we can go and shake our asses off. Tack och lov avbröt jag efter shake our, av någon anledning insåg jag att nej, så kan jag inte säga. Istället blir fortsättningen hairy legs (ett försök att översätta uttrycket svänga mina lurviga)...

Det här berättar jag alltså på mötet med socialtjänsten samt en elev och vårdnadshavare. Bara för att jag sprutade grädde på en tallrik.

Filter, jag behöver ett filter.


#Blogg100
31/100

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

5 kommentarer:

FrökenGunilla sa...

Men det är ju helt underbart ju! Och oj, så jag känner igen mig. Helt klart nåt jag skulle kunna vräka ur mig med. :)
Tack!
/Gunilla

Vonkis sa...

FrökenGunilla
Var så god :-D

Anonym sa...

Citatet du hänvisar till mig, är vad mina barn -troligen mellanbarnet. - sagt när jag klagat på någon bild av mig själv.
Men jag citerar det ofta... // den ömma modern.

Vonkis sa...

den ömma modern
Ha ha
Oj då. Ja, mitt minne är ju som sagt inte hundra sedan sjukskrivningen...

Spindelkvinnan sa...

Ha ha, så underbart!