fredag, april 29, 2016

Min kompis Adele

Välkommen till KompisBloggen

Om lite minder än en timma står Adele på scenen på Tele2 Arena och jag är inte där. Jag fick inte tag på några biljetter. Funderade ett tag på att köpa biljetter till platsen där rörelsehindrade brukar sitta men det gick inte, för jag hade ingen att ledsaga. I ett svagt ögonblick övervägde jag faktiskt att köpa två biljetter dit ändå, åka dit själv och hävda att den jag skulle ledsaga fick huvudvärk men ville att jag skulle gå ändå. Gjorde dock inte så.

Inte ens när det släpptes extra biljetter fick jag tag i några för ingen från arrangören ringde och sa något. Så himla fräckt.

Varför har det då varit så viktigt för mig att gå på konserten ikväll? Jo, du förstår, jag har en plan...

Adele och jag ska bli kompisar. Hon verkar vara en genuint härlig person, rolig, varm, fräck, lite gränslös. Jag gillart.

Jag menar. Det var Adele som fick mig att se Skavlan för första gången på många många år när hon var med i slutet av förra året. Nej, jag såg inte hela programmet för jag har aningens svårt dör knugligheter men delen med hennes intervju och sång såg jag absolut. Nej, jag blev inte besviken och efter att ha sett Adele åka carpool karaoke med James Corden var jag helt såld.

Vad var då min plan för att Adele och jag ska bli kompisar? Den var lika enkel som den var genial, de är så säkert. Tanken var att jag skulle gå på konserten, ta mig längst fram, hon skulle känna min energi, ta upp mig på scenen och sedan skulle vi vara BFFs forever an ever (fyi, BFF betyder best friends forever) (fyi, fyi betyderfor your information).

KLART SOM KORVSPAD

Men jag fick ju inte tag på några biljetter och när den här turnén är över tänker ju Adele ta en paus i fem år för att vara med sitt barn!

Nåja, om en väntar på något gott är det ju bara härligt, som det heter. Så jag får väl vässa bokningsfingret och vänta till nästa gång hon kommer hit och då, då kommer det att hända grejer!

Några klipp med Adele som visar varför hon och jag borde bli kompisar.
Adele hos Skavlan (även bildkälla)
Adele åker carpool karakoke med James Corden
När Adele var Jenny
Adele hos Ellen


#Blogg100
54/100

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag såg henne ffg hos Skavlan. Tyckte att hon var bra, men föll inte så helt pladask. Dessutom skulle hon nog inte vilja bli BBF med en gammal tant som redan har fler vänner än hon riktigt hinner med.

Anonym sa...

Neon